Μαουρίσιο: «Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί!»

Μαουρίσιο: «Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί!»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μαουρίσιο σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό:

“Είναι θλιβερή στιγμή. Όχι μόνο για σήμερα, αλλά για όλη τη σεζόν. Είχαμε έναν στόχο που δυστυχώς δεν πετύχαμε και φυσικά ότι ολοκληρώσαμε τη σεζόν με μία ήττα σε ένα ντέρμπι. Είναι στενάχωρο”.

Για το αν υπάρχει κάτι θετικό να κρατήσει: “Όλη η χρονιά ήταν δύσκολη, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον τρόπο που θέλαμε. Άρα θεωρώ ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες για τη φετινή σεζόν. Δεν αναφέρομαι μόνο στους παίκτες, αλλά σε όλους όσους δούλευαν στον Παναθηναϊκό. Να δούμε τι λάθη κάναμε. Δεν μπορέσαμε να βρούμε την ισορροπία που χρειαζόταν. Τώρα ξεκινά μια ανάπαυλα που θα μας επιτρέψει να σκεφτούμε για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί”.

Για το τι πρέπει να αλλάξουν: “Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Το βασικό είναι όλος ο κόσμος να δεχτεί τις ευθύνες του. Ο κάθε ένας που δουλεύει εδώ να κάνει την αυτοκριτική του και από εκεί και πέρα να δει μπροστά”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News