Μαουρίσιο για βασικός - Η πιθανή ενδεκάδα

Μαουρίσιο για βασικός - Η πιθανή ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το κρίσιμο αυριανό ματς με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ (20:30), όπου η πρώτη νίκη είναι αναγκαία.

Ο Λάζλο Μπόλονι στις δοκιμές που έκανε χθες έδειξε την πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει βασικό τον Μαουρίσιο, έστω κι αν ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και ίσως να μην είναι ακόμη σε θέση να βγάλει όλο το ματς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ξεχωρίσει την ποιότητα του πρώην άσου του ΠΑΟΚ και τον θεωρεί απαραίτητο, γι’ αυτό και χθες τον χρησιμοποίησε στον άξονα του 4-4-2, δίπλα στον Αλεξανδρόπουλο (ο Κουρμπέλης έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης).

Στην άμυνα δοκίμασε τους Σάντσες δεξιά, Ζαγαρίτη αριστερά και Σένκεφελντ-Πούγγουρα στα στόπερ, ενώ σε ρόλο εξτρέμ χρησιμοποίησε τους Χατζηγιοβάνη και Αϊτόρ, με τους Καρλίτος και Μακέντα στην επίθεση, αλλά τον Ιταλό σε λίγο πιο προωθημένο ρόλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News