Μαουρίσιο: «Γι' αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Μαουρίσιο: «Γι' αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Ο Μαουρίσιο, μιλώντας για πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στους λόγους της απόφασής του, τον ΠΑΟΚ και τους στόχους του με την φανέλα του «τριφυλλιού».

Μεταξύ άλλων, είπε στην κάμερα του PAOTV:

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Δεν ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, πείστηκα για το πρότζεκτ, μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Νιώθω πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στο Τριφύλλι. Ήμουν τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ, ήμουν πολύ χαρούμενος. Η Θεσσαλονίκη σημαίνει πολλά για εμένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι μου έδωσαν οι άνθρωποι. Εκτιμώ όσο έκαναν για εμένα. Τώρα αρχίζει νέο κεφάλαιο για εμένα.

Πέρασα τρεις μήνες μακριά από ομαδικές προπονήσεις αλλά έκανα προπονήσεις και είμαι σε καλή κατάσταση. Ο τραυματισμός μου ανήκει στο παρελθόν. Νιώθω λαλά τώρα, αισθάνομαι πιο δυνατός σωματικά και πνευματικά».

Όλη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News