Μαντζούκας: Τότε θα κάνει ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό

Μαντζούκας: Η συνέχεια και ο Παναθηναϊκός... πρωταθλητισμού

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πάρει καλό βαθμό στα περισσότερα ματς της Ευρωλίγκας που είχε την «υποχρέωση» να κερδίσει και σήμερα θα πρέπει να αποδείξει πως έχει πάρει το μάθημά του, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού, Δημήτρης Κοντός, εν όψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

«Είναι ευκαιρία το ματς στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό, γιατί αντιμετωπίζει μια ομάδα με πολλές απουσίες και σε ένα άδειο γήπεδο. Θα πρέπει όμως να διαχειριστεί καλύτερα το ‘πρέπει’ σε σχέση με παιχνίδια όπως αυτά με τη Βιλερμπάν ή την Ζαλγκίρις, που δεν είχε εμφανιστεί πνευματικά έτοιμος», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο πότε αναμένεται να πάρει ευκαιρίες ο Λευτέρης Μαντζούκας με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

«Θα πρέπει πρώτα να δουλέψει με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις. Σταδιακά θα ενσωματωθεί, τώρα περνάει ένα «μίνι-σχολείο». Αθλητικά είναι τρομερή κατάσταση, αλλά όλα πρέπει να γίνουν βήμα-βήμα για να διαχειριστεί σωστά ο Παναθηναϊκός ένα 17χρονο παιδί», υποστήριξε.

Όταν… πλήγωσε τον Παναθηναϊκό:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News