Μαντζούκας: «Δίνουμε το 100% κάθε μέρα στον Παναθηναϊκό»

Μαντζούκας: «Βρίσκομαι στην ίδια σελίδα με τον Παναθηναϊκό»

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα κι Ευρωλίγκα μίλησε ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Αναλυτικά:

“Σίγουρα τη χρειαζόμασταν (σ.σ. αυτή τη νίκη)”, είπε ο 19χρονος φόργουορντ των 6 πόντων (0/1δίπ., 2/3τρίπ.) σε 17:32 συμμετοχής στο “Γιάννης Μπουρούσης”, όπου είχε και 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο.

“Ερχόμασταν από ένα παιχνίδι που δεν πήγαμε τόσο καλά”.

“Θέλαμε να πατήσουμε ξανά στα πόδια μας, να πάρουμε αυτοπεποίθηση από αυτό το παιχνίδι, γιατί ακολουθεί δύσκολος μήνας με πάρα πολλά απαιτητικά παιχνίδια”.

Επόμενα στη σειρά τα διαδοχικά με τη Βίρτους Μπολόνια (23/11, 21:00) και τη Βιλερμπάν (25/11, 21:00 στο ΟΑΚΑ). Τι μπορεί να περιμένει κανείς από τον Παναθηναϊκό;

“Κάθε ημέρα προσπαθούμε, τουλάχιστον, να δίνουμε το 100%, μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι’ αυτό”, τόνισε μεταξύ άλλων, αποφεύγοντας να βάλει μακροπρόθεσμους στόχους.

Στην Ευρωλίγκα δηλαδή, αφού στην Ελλάδα “ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση, χωρίς καμία αμφιβολία γι’ αυτό”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News