Μάντζαρης: «Δεν μας σεβάστηκαν οι διαιτητές στο ΟΑΚΑ - Γιατί δεν πήγα στον Παναθηναϊκό»

Βαγγέλλη, θυμάσαι τι είχες πει το... 2012;

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε ότι στο παιχνίδι που η ομάδα του Ολυμπιακού αποχώρησε από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο, οι διαιτητές δε σεβάστηκαν την ομάδα του Πειραιά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “israelhayom.co.il“, χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Οι διαιτητές μας «σκότωσαν» σε εκείνο το ματς. Δεν σεβάστηκαν την ομάδα μας και το όνομά μας. Αποφασίσαμε στα αποδυτήρια ότι δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο παρκέ. Συμφωνήσαμε με τους ιδιοκτήτες. Υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον ως ομάδα. Αντιληφθήκαμε ότι δεν μας σέβονται”.

Ενώ για τις επαφές του με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: “Με ήθελαν δύο φορές. Πριν έξι χρόνια μου έδωσαν 400.000 ευρώ αλλά ο Ολυμπιακός δεν συμφώνησε και απέρριψε αμέσως την προσφορά. Μετά, το 2017, με προσέγγισαν ξανά, αλλά δεν ήθελα να αφήσω την ομάδα που με εμπιστεύτηκε. Η ομάδα μου έδωσε όλα όσα ήθελα και δεν υπήρχε λόγος να φύγω”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News