Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός Live Streaming: Manchester City - Olympiakos

Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός Live Streaming: Manchester City - Olympiakos

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός Live Streaming

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός Live Streaming: Το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου θα δώσει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος δοκιμάζεται στο Etihad απέναντι στην πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά την ήττα από την Πόρτο με 2-0 στο «Ντραγκάο», οι ερυθρόλευκοι έμειναν στους τρεις βαθμούς, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Μαρσέιγ (1-0).

Έτσι, έχουν σε απόσταση ασφαλείας τους Γάλλους, οι οποίοι γνώρισαν εντός έδρας ήττα από τους «πολίτες» (0-3).

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους παίκτες του να δυσκολεύονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο πρώτο ημίχρονο, όμως, στο δεύτερο «ανέβασαν» στροφές και «κλείδωσαν» το τρίποντο με δύο γκολ του Χασάν.

Όπως δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ενδέχεται να ακολουθηθεί σφιχτό ροτέισον στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, καθώς ακολουθεί το σπουδαίο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός Live Streaming: Manchester City – Olympiakos

«Οι παίκτες των δύο ομάδων είνα διαφορετικοί. Η Άρσεναλ ανήκει στο παρελθόν και τώρα έχουμε μια μεγάλη πρόκληση στην Αγγλία με τη Σίτι. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Και μια καλή εμπειρία για εμάς. Κανονικά κάνουμε καλά παιχνίδια στην Αγγλία και έτσι ήμαστε χαρούμενοι να έχουμε απέναντί μας μια καλή ομάδα με έναν τόσο καλό προπονητή. Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε, το στιλ μας και την ταυτότητά μας. Θα είναι πολύ σκλήρό ματς. Παλεύουμε και δουλεύουμε σκληρά. Εχω ένα ποιοτικό σύνολο. Ακόμη και εάν η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί εμείς είμαστε εδώ για να παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση», αναφέρει ο Πορτογάλος μεταξύ άλλων.

Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

http://www.sports-stream.link/ch/ch5.html

http://assia1.tv/live/mix-sport20/?lang=ro

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News