Μαντούς: «Δεν νομίζω πως έκανα πέναλτι στον Σένκεφελντ!»

Μαντούς: «Δεν νομίζω πως έκανα πέναλτι στον Σένκεφελντ!»

Ο τερματοφύλακας της Σλάβια Πράγας, Αλές Μαντούς, μίλησε τη φάση με τον Σένκεφελντ στο 42ο λεπτό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο BNSports:

– Ένα γενικό σχόλιο για τις δύο αναμετρήσεις;
«Ήταν μία πολύ δύσκολη σειρά, απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, παθιασμένη, με μεγάλη ένταση στο παιχνίδι της. Ειδικά στη ρεβάνς υποφέραμε. Από το πρώτο λεπτό υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση, αλλά καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και να προκριθούμε».

– Το γήπεδο ήταν κατάμεστο και το πρώτο ημίχρονο το πέρασες μπροστά από τους φανατικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού. Πόσο δύσκολο ήταν;
«Δεν βιώνεις κάθε μέρα κάτι τέτοιο. Δεν άκουγα τους συμπαίκτες μου που βρίσκονταν σε απόσταση ενός μέτρου!

Οι οπαδοί ήταν η ”κινητήριος δύναμη” των παικτών του Παναθηναϊκού. Είναι τεράστια επιτυχία που καταφέραμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά, αφού είναι εύκολο να παρασυρθείς σε τέτοιες περιπτώσεις που ο κόσμος δημιουργεί μία απίστευτη ατμόσφαιρα».




– Υπήρξε κάποιος παίκτης που ξεχώρισες από τον Παναθηναϊκό;
«Τον Αϊτόρ και τον Σπόραρ. Ο πρώτος ήταν μία μόνιμη πηγή κινδύνων, ενώ ο δεύτερος εξαιρετικά δραστήριος με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια. Ευτυχώς, όταν χρειάστηκε να ”απαντήσω” στις προσπάθειές του, το έκανα».

– Στο 42ο λεπτό υπήρξαν έντονες αντιδράσεις. Θεωρείς πως έχεις κάνει πέναλτι στον Σένκεφελντ;
«Είναι μία φάση εντός της μικρής περιοχής στην οποία πρώτα χτυπάω την μπάλα κι έπειτα κάνω επαφή με τον αντίπαλο. Η πρώτη μου εντύπωση είναι πως δεν υπάρχει πέναλτι, αλλά δεν είναι εύκολο να δώσεις έτσι απλά μία απάντηση. Θα πρέπει να δω ξανά τη φάση στο βίντεο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News