«Ο Σπανούλης το μεγαλύτερο λάθος του Παναθηναϊκού!»

Επική απάντηση Παπαδόπουλου σε Σκινδήλια

Ο Μάνος Παπαδόπουλος τόνισε πως η φυγή Σπανούλης ήταν το μεγαλύτερο λάθος του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα sdna.gr:

Ποιον παίκτη έχασες τα τελευταία χρόνια και θεωρείς ότι ήταν λάθος; Είτε κάποιος που έφυγε από κακό χειρισμό είτε κάποιος που δεν ήρθε.

«Για μένα δύο παίκτες ήταν λάθος. Ο ένας ήταν ο Σισκάουσκας. Θεωρώ πως αν είχε μείνει στον Παναθηναϊκό θα είχαμε πάρει άλλα τρία ευρωπαϊκά στη σειρά. Όμως αναπληρώθηκε με τον Σάρας που είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών στην Ευρώπη. Και έγινε άλλου είδους ομάδα. Και ο άλλος ήταν σαφώς ο Σπανούλης, που πήγε στον Ολυμπιακό. Αν δεν είχε πάει δεν θα έπαιρνε κανένα ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός και είμαι σίγουρος γι αυτό, ακόμα κι αν έβαζε 100 εκατομμύρια κάθε χρόνο».

Άρα, ήταν και λάθος του Παναθηναϊκού ο τρόπος που το χειρίστηκε;

«Ήταν λάθος το ότι έφυγε. Οι χειρισμοί δεν μπορείς να ξέρεις πού είναι το λάθος και πού δεν είναι. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γι αυτή τη μεταγραφή. Ίσως μπορώ να μιλήσω περισσότερο όταν ο Βασίλης θα έχει σταματήσει το μπάσκετ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News