Μανωλάς: «Το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας»

Περιμένει Παναθηναϊκό ο Μανωλάς: «Είναι καλή ομάδα, εμείς είμαστε ανώτεροι!»

Σύνθημα… νίκης έδωσε ο Κώστας Μανωλάς στις δηλώσεις του πριν το ντέρμπι των αιωνίων και τόνισε πως το συγκεκριμένο ματς αποτελεί το σπουδαιότερο της… Αθήνας!

Ο Μανωλάς είπε στη NOVA για:

Το ντέρμπι: «Σίγουρα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι το πιο μεγάλο ντέρμπι Αθήνα και γενικά στην Ελλάδα και το περιμένω με ανυπομονησία. Ευελπιστούμε να εμφανίσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους 3 πόντους».

Τον κορωνοϊό: «Δυστυχώς κάθε μέρα είμαστε με αγωνία εάν υπάρξει κάποιος θετικός. Εδώ είχαμε κάποια κρούσματα και γενικά όχι μόνο για τους παίκτες αλλά και για τις οικογένειές μας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Την επιστροφή του στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της καρδιάς μου. Ευελπιστώ να πάρω περισσότερο χρόνο για να βρω τον ρυθμό μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Ολυμπιακό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News