Μάνατζερ Τρινκιέρι: Πήρε θέση για σενάρια περί Παναθηναϊκού

Μάνατζερ Τρινκιέρι: Πήρε θέση για σενάρια περί Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Ρικ Πιτίνο.

Ο Γιώργος Βόβορας  είναι ένα από τα φαβορί να καθίσει στον πάγκο, ωστόσο ακόμη ένα όνομα που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκού ήταν αυτό του Αντρέα Τρινκιέρι.

Ωστόσο, απολύτως αναληθή είναι τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να έχει κάνει κρούση στον Αντρέα Τρινκιέρι, προορίζοντάς τον για αντικαταστάτη του Ρικ Πιτίνο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλεξάνταρ Ράσκοβιτς.

«Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς η πληροφορία που γράφεται στα ΜΜΕ της Ελλάδας, είναι μόνο για να γεμίσει τον κενό χώρο, αφού δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα», δήλωσε αρχικά ο Αλεξάνταρ Ράσκοβιτς στο «MOZZART Sport» και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρξε επαφή με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Τρινκιέρι έχει πολυετές συμβόλαιο με την Παρτίζαν και αυτό παραμένει ενεργό. Άλλωστε, ο ίδιος ο Τρινκιέρι έχει δηλώσει αρκετές φορές πως αυτή την στιγμή δεν έχει χρόνο για να σκεφτεί το μπάσκετ. Εκείνος, όπως και κάθε άλλος, θέλει να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού και μόνο όταν γίνει αυτό, θα επιστρέψει κανονικά στις υποχρεώσεις του».


Eλέγξτε επίσης

Νέντοβιτς: «Ο Διαμαντίδης ήταν ευθύς απέναντί μου - Αυτό μου είπε»

Νέντοβιτς: «Αθήνα ερχόμαστε»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρίσκεται στο δρόμο για Αθήνα. Δεν έρχεται μόνος… Διαβάζονται περισσότερο τώρα…   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.