Μάνατζερ Γκάνεα: «Θαύμαζε τον Παναθηναϊκό ως παίκτης του Άρη»

«Αυτό το κεφάλαιο των δυο ετών έφτασε στο τέλος του»

Ο Κύπριος ατζέντης του Γκάνεα, Γιώργος Τσουρής μίλησε για τον πελάτη του και την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι πως υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για τον Κρίστιαν από μεγάλες ομάδες της Ρουμανίας όπως η Στεάουα και η Ραπίντ Βουκουρεστίου. Ωστόσο δεν μπήκαμε στη διαδικασία να τις εξετάσουμε επί της ουσίας, από την στιγμή που ο παίκτης δεν επιθυμούσε την επιστροφή στη Ρουμανία. Ενδιαφέρον εκδηλώθηκε κι από το Ισραήλ και συγκεκριμένα από την Μακάμπι Χάιφα και την Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ είχαμε κάποιες επαφές και με πολωνικές ομάδες.

Από την στιγμή που δεχτήκαμε την κρούση του Παναθηναϊκού τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα. Όταν ο Γκάνεα έμαθε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού σταμάτησε όλες τις άλλες επαφές και έβαλε σε απόλυτη προτεραιότητα τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό που αμέσως μας κάλυψε πλήρως οικονομικά.

Ο Γκάνεα ήθελε πολύ να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Σε μια ομάδα κι ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει πολύ καλά.

Μάλιστα ως παίκτης του Άρη θαύμαζε τον Παναθηναϊκό και τον θεωρούσε ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Του είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το passing game και ο τρόπος παιχνιδιού του Παναθηναϊκού».

– Για το ρόλο που έπαιξε ο Φραν Βέλεθ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής:

«Ο Βέλεθ επικοινώνησε με τον Γκάνεα και του μετέφερε τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό και την γενικότερη οργάνωση της ομάδας. Του είπε για τον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί εντός της ομάδας».

– Για την κλήση του Γκάνεα στα παιχνίδια της Εθνικής Ρουμανίας εν όψει των αγώνων του Nations League από το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Έντι Ιορντανέσκου:

«Στα τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, ο Κρίστιαν έβγαλε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Έτσι παρότι κλήθηκε από τον Έντι Ιορντανέσου στην αποστολή της Εθνικής Ρουμανίας για τα παιχνίδια του Nations League εν τέλει για προληπτικούς καθαρά λόγους απέφυγε το ρίσκο της συμμετοχής. Ωστόσο βρέθηκε για 10 ημέρες μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στη Ρουμανία κι έκανε χαλαρές προπονήσεις.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του ο βοηθός του Ιορντανέσκου λίγο πριν το κλείσιμο της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό τον παρότρθνε να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα του μετέφερε την πίστη του πως πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή που θα τον βοηθήσει στην καριέρα του και θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο».

– Για τις φιλοδοξίες και τους στόχους του Γκάνεα:

«Πρόκειται για έναν παίκτη που θέλει συνεχώς να εξελίσσεται. Όλος ο τρόπος ζωής του συνδέεται με το ποδόσφαιρο.

Έχει προσωπικούς γυμναστές και διατροφολόγους, ενώ αρέσκεται να κάνει και έξτρα ατομικές προπονήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο».

– Για τον κατά πόσον ανυπομονεί για το το πρώτο ματς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού:

«Σίγουρα υπάρχει ανυπομονησία, όπως συμβαίνει με κάθε νέα αρχή. Ο Γκάνε πιστεύει ακράδαντα πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης στην καριέρα του, ανυπομονεί να ζήσει το νέο πρότζεκτ και να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν.

Κι όλα αυτά έπειτα από δύο καλές χρονιές στον Άρη για τις οποίες δράττομαι την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Γιάννη Μπιτζίδη για τη μεταγραφή του παίκτη στον Άρη».

– Για τον τρόπο που προετοιμάζεται εν όψει του ανταγωνισμού με τον Χουάνκαρ, μια θέση στη βασική ενδεκάδα και στο αριστερό άκρο της άμυνας:

«Ο Γκάνεα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Για να καταλάβετε τον Μάρτιο του έλεγαν στον Άρη να ψάχνει να βρει ομάδα εν όψει καλοκαιριού και στην πορεία το γύρισε μόνος του.

Με τις εμφανίσεις του και τον χαρακτήρα του έκανε τους ανθρώπους του Άρη να αλλάξουν άποψη και να θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους με νέο συμβόλαιο».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News