Μαλεζάνι: «Μιλάμε ακόμα με τον Τζίγγερ - Καλά έκανα και ξέσπασα τότε!»

Μαλεζάνι: «Μιλάμε ακόμα με τον Τζίγγερ - Καλά έκανα και ξέσπασα τότε!»

Βράδυ 11ης Δεκεμβρίου 2005. Το πεντάλεπτο ξέσπασμα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι δονεί την αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου μετά το 2-2 του Παναθηναϊκού εναντίον του Ηρακλή.

«Γιατί πρέπει πάντα να υπάρχει ένας τρελός για να πληρώνει για όλα; Δώδεκα χρόνια, 24 προπονητές. Γαμ@@ο, δεν πρέπει πάντα να πληρώνει ο προπονητής. Οι οπαδοί ας βοηθήσουν λίγο την ομάδα και όχι να μας αποδοκιμάζουν. Είναι νέοι παίκτες. Κάναμε μια ομάδα. Βοηθήστε. Αν έχουν τα άντερα, ας βοηθήσουν την ομάδα. Είμαι εκεί 24 ώρες τη μέρα. 24 ώρες τη μέρα. Oλες τις μέρες γαμ@@ο. Δεν είναι δυνατόν αυτό. Ντροπή σας γαμ@@ο.

Είμαι θυμωμένος όχι λόγω της ισοπαλίας, αλλά επειδή δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είναι αίσχος αυτό. Μα πού είμαστε ρε γαμ@@ο; Τι έγινε το ποδόσφαιρο γαμ@@ο; Ζούγκλα; Hρεμος είμαι. Κι εσείς γελάτε. Με τι γελάτε; Με το να γράφετε τι; Γελάτε γαμ@@ο. Γιατί γελάτε; Σεβαστείτε τον κόσμο. Σε σας πρέπει κανείς να λέει ψέματα και να είναι ρουφιάνος. Oπως και με τους οπαδούς. Εγώ δεν είμαι τέτοιος γαμ@@ο. Εντάξει; Εγώ τους βλέπω όλους κατά πρόσωπο. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Γιατί είμαι σοβαρός και έτσι θέλω να δουλέψω. Μιλάω εγώ τώρα. Τέλος τα ψέματα. Λόγια… Γιατί; Μετά από τέσσερις μόλις μήνες λόγια; Κάντε μου τη χάρη γαμ@@ο. Είναι η στιγμή να τελειώνουμε.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News