Μαλέσκου: Το unfollow στον Χεζόνια και η on air αιχμή στην εκπομπή της

Τίτλοι τέλους... για Χεζόνια και Μαλέσκου!

Μεγάλη συζήτηση γίνεται το τελευταίο διάστημα στα lifestyle site και περιοδικά σχετικά με το υποτιθέμενο ειδύλλιο της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Μάριο Χεζόνια.

Πολλά ακούστηκαν ότι οι δυο τους έχουν σχέση, αν και η οικοδέσποινα του Love it ποτέ δεν επιβεβαίωσε- ούτε διέψευσε – τις φήμες.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» δήλωνε στις αρχές Ιουνίου η Ιωάννα Μαλέσκου στο The 2night Show.

Παρ΄όλα αυτά οι πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν πως η παρουσιάστρια έκανε unfollow τον Μάριο Χεζόνια στο Instagram, αλλά από το προφίλ της σκυλίτσα της, Μπαλού, και όχι από το δικό της.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας δεν ακολουθούσε κανέναν λογαριασμό, ωστόσο, ανταπάντησε παίρνοντας πίσω όσα likes της είχε κάνει.

Σήμερα μέσα από την εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου άφησε έναν υπαινιγμό σχολιάζοντας με την τηλεοπτική της παρέα το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Παίρνοντας «πάσα» από σχόλιο του Νάσου Γουμενίδη για όσους κάνουν unfollow στα social media έδωσε απάντηση όλο νόημα: «Και κάποιοι ξεπατάνε και likes».

Πηγή: znews.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News