Μαλέσκου: «Δεν φέρω ευθύνη που έφυγε ο Χεζόνια - Εσβηνα ύβρεις»

Τίτλοι τέλους... για Χεζόνια και Μαλέσκου!

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την πρεμιέρα του Love It παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «Όλα γκουντ», με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα.

Η παρουσιάστρια, η οποία υποδέχεται τα μεσημέρια το τηλεοπτικό κοινό για δεύτερη σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παρουσιαστών και δεν δίστασε να μιλήσει και για όσα την κατηγορούν.

Το όνομά της ακούστηκε πολύ στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι την κατηγόρησαν για τη φυγή του Μάριο Χεζόνια, ωστόσο η ίδια είχε άλλη άποψη.

«Δεν φέρω ευθύνη που έφυγε από τον Παναθηναϊκό. Αν και κατηγορήθηκα πάρα πολύ στα social media, τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα που δεν προλάβαινα να σχολιάζουν και να προλαβαίνω να σβήνω και γω. Λες και έφταιγα ή σαν να οφειλόταν σε μένα μια απόφαση. Σε καμία περίπτωση. Αποποιούμαι της ευθύνης γιατί μοιραία δεν είχα κάνει κάτι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News