Μαλακατές - Βρανόπουλος: «Παραμένουμε ''υπέρ'' για τον Βοτανικό μετά τη συζήτησή μας» (vid)

Μαλακατές - Βρανόπουλος: «Παραμένουμε ''υπέρ'' για τον Βοτανικό μετά τη συζήτησή μας» (vid)

 

Οι Παναγιώτης Μαλακατές και Δημήτρης Βρανόπουλος ανέφεραν πως παραμένουν ”υπέρ” της Διπλής Ανάπλασης μετά την πολύωρη κουβέντα στο γήπεδο της Λεωφόρου.

«Πάντα μιλάμε για τον Ερασιτέχνη. Καλώς ή κακώς έχουμε μια συγκυρία που μας δίνει τη δυνατότητα να πάμε σε νέες εγκαταστάσεις. Το ”τέλειο” δεν υπάρχει στις διαπραγματεύσεις. Σας άκουσα με μεγάλη προσοχή όλους. Είμαστε όλοι Παναθηναϊκοί κι έχουμε την γνώμη μας. Είναι ωραίο μέχρι ενός σημείου να διαφωνούμε. Εγώ νομίζω πως όσον αφορά τον Ερασιτέχνη, είναι για το συμφέρον του μέλλοντος μας να πάμε στο Βοτανικό. Εγώ με το δημόσιο δεν έχω καμία σχέση.

Στην τελική πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που βλέπουμε ότι είναι καλό για εμάς. Υπάρχουν συμφέροντα, γίνονται μπίζνες. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχουν. Ήταν καλή κουβέντα και ακούσαμε και την ανάποδη άποψη. Και μετά από αυτήν την κουβέντα, πιστεύω πως πρέπει να βγει το ”ναι”.»

 


Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News