Μαλακατές: «Όλοι μαζί μπορούμε, 7.014 ευχαριστώ - Στόχος τα 10.000»

Μαλακατές: «Ο πρώτος ευρωπαϊκός μας τίτλος είναι γεγονός - Η συνέχεια θα είναι καλύτερη»

Ο Παναγιώτης Μαλακατές ευχαρίστησε τα 7.014 μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τόνισε πως στόχος είναι η κορυφή και έθεσε τον πήχη στα 10.000 άτομα στην οικογένεια του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η δήλωσή του στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη:

«Η Κορυφή είναι ομαδική προσπάθεια και η κατάκτηση της χρειάζεται θυσίες.

Όλοι μαζί μπορούμε να στοχεύσουμε την κορυφή. Και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. 7014 μέλη μας τιμούν και μας στηρίζουν στην προσπάθεια μας για το μεγαλείο του Παναθηναϊκού μας.

7014 ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω για την στήριξη και εμπιστοσύνη που καθημερινά εισπράττουμε με εγγραφές/ανανεώσεις μελών, αγορά vip και green passes αλλά και την αγορά των καρτών PAO for All.

Εχθρός του καλού όμως είναι το καλύτερο. Ας βάλουμε έναν πρώτο στόχο και να προσπαθήσουμε και αυτόν να τον κατακτήσουμε. Να γίνουμε αρχικά 10000 μέλη. Δεν το καταφέραμε ποτέ, το πλησιάσαμε το 2019, είναι η ώρα όλοι μαζί να το ξεπεράσουμε. Φέτος για να τιμήσουμε τα μέλη μας θα ανακοινώσουμε μέσα Σεπτεμβρίου σημαντικά προνόμια. Επίσης συμμετοχή σε δείπνα, ταξίδια και κοινωνικές εκδηλώσεις των ομάδων μας ως την ελάχιστη δυνατή ανταπόδοση σε όσα μας προσφέρετε με την συνδρομή σας. Όλοι μαζί μπορούμε! Ζήτω ο Παναθηναϊκός μας!».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News