Μακέντα: Το ποσό που ζητάει ο Παναθηναϊκός και ο αντικαταστάτης

Σύνθημα με λιοντάρια από Μακέντα για Τούμπα

Ο Φεντερίκο Μακέντα «ομολόγησε» χθες σε διαδικτυακή του συνέντευξη πως θα ήθελε να δοκιμάσει ξανά την τύχη του σε υψηλότερο επίπεδο.

«Ξεκίνησα να σκαρφαλώνω προς την επιστροφή μου. Είμαι πλέον ένας καλύτερος ποδοσφαιριστής, ένας καλύτερος αθλητής. Κάνω πλάνα με διαφορετική φιλοσοφία. Έχω δουλέψει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Τα έχω πάει καλά στον Παναθηναϊκό αλλά προσβλέπω σε μεγαλύτερα πράγματα. Ξέρω ότι είμαι σε καλό δρόμο για να επιστρέψω σε καλύτερα πρωταθλήματα και να αφήσω το σημάδι μου εκεί», τόνισε ο Ιταλός φορ.

Ο Παναθηναϊκός τηρεί στάση αναμονής. Ο Μακέντα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και οι «πράσινοι» θα αποφασίσουν αξιολογώντας τις προτάσεις που θα φέρει ο ποδοσφαιριστής σε συνεργασία με τον διάσημο ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα. Η πανδημία σίγουρα περιορίζει τους πόρους που έχουν οι περισσότερες ομάδες για μεταγραφές, αλλά εφόσον έρθει μια συμφέρουσα πρόταση για όλες τις πλευρές, η πώληση του 29χρονου άσου έναν χρόνο πριν μείνει ελεύθερος δεν θα προκαλούσε έκπληξη. Oι “πράσινοι” δε θα έλεγαν “όχι” σε μια πρόταση από 1 εκατ. ευρώ και πάνω για τον ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει ήδη φροντίσει να αποκτήσει από τον Γενάρη τον Καρλίτος, που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα. Από εκεί και πέρα αν τελικά ο Ιταλός φορ φύγει από το τριφύλλι, τότε δεδομένα θα υπάρξει αντικαταστάτης του. Λεπτομέρειες αν και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις με Μακέντα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News