Μακέντα: Το νέο «χρυσό» συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό

Οι προτάσεις για πώληση που έχει φέρει ο Μακέντα

Επίσημη μορφή πήρε η προφορική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φεντερίκο Μακέντα για την επέκταση της συνεργασίας τους κατά δύο χρόνια. Όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ, ο Ιταλός φορ υπέγραψε ως το 2023.

Ο 29χρονος άσος δεν βρήκε κάποια πρόταση που να τον… ξετρελάνει και από τη στιγμή που είναι ευχαριστημένος στην Αθήνα και πήρε ένα βελτιωμένο συμβόλαιο, αποφάσισε να παραμείνει.

Ο Ιταλός επιθετικός θα ανταμειφθεί για τα 26 γκολ που σημείωσε τη διετία στον Παναθηναϊκό (11 και 15 γκολ) υπογράφοντας ένα συμβόλαιο εφάμιλλο του Καρλίτος.

Η λογική από πλευράς μεγαλομετόχου και μετέπειτα Ρόκα, είναι ο Μακέντα να μην αισθανθεί αδικημένος, καθώς ο Ισπανός επιθετικός προορίζεται για το βασικό φορ τη νέα σεζόν.

Συνεπώς, ο «Κίκο» θα εισπράττει κάθε χρόνο από 480.000 έως και 520.000 ευρώ, σχεδόν δηλαδή τα… διπλά από όσα έπαιρνε μέχρι πρότινος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News