Μακέντα: «Θέλω να επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο - Καλύτερος στον Παναθηναϊκό»

Συγκλονιστικός Μακέντα: «Υπερήφανος για την ομάδα μας»

Ο Φεντερίκο Μακέντα σε διαδικτυακή του συνέντευξη μίλησε για την καριέρα του συνολικά έως τώρα, τον Παναθηναϊκό

Ο Ιταλός επιθετικός αναφέρθηκε στο γκολ σημείο-αναφοράς για εκείνος κόντρα στην Αστον Βίλα με τη φανέλα της Μάντσεστερ. Ένα γκολ που σήμερα η αγγλική ομάδα παρουσιάζει ως «γκολ της ημέρας».

Όσο για το τριφύλλι, ο Κίκο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη θητεία του. Αποθεώνει πρωτίστως τον κόσμο, ενώ θεωρεί ότι έγινε καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Αθήνα. Ωστόσο για τη συνέχεια αφήνει ανοιχτό το παράθυρο φυγής, καθώς «θέλει να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο».

Aναλυτικά:

«Ξεκίνησα να σκαρφαλώνω προς την επιστροφή μου. Είμαι πλέον ένας καλύτερος ποδοσφαιριστής, ένας καλύτερος αθλητής. Κάνω πλάνα με διαφορετική φιλοσοφία. Έχω δουλέψει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Τα έχω πάει καλά στον Παναθηναϊκό αλλά προσβλέπω σε μεγαλύτερα πράγματα. Ξέρω ότι είμαι σε καλό δρόμο για να επιστρέψω σε καλύτερα πρωταθλήματα και να αφήσω το σημάδι μου εκεί.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Ο κόσμος έχει πολύ πάθος και σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντικός. Ήρθα εδώ με πολλά ερωτηματικά και όλοι με βοήθησαν να δουλέψω και να τα πάω καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Δείτε το βίντεο από το 40:00 ως το 42:30:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News