Μακέντα: "Θεωρώ σωστή την απόφαση..."

Μακέντα: «Έχω δείξει ποιος είμαι, απέδωσε το νέο σύστημα!»

Ο Φεντερίκο Μακέντα, μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αν και τελικά βρίσκεται εκτός αποστολής με απόφαση Μπόλονι.

Παράλληλα δήλωσε ότι ήταν σωστή η απόφαση να αναβληθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φεντερίκο Μακέντα στη Nova:

Για το αν ο Παναθηναϊκός ανταπεξέρχεται καλύτερα στους αγώνες με δύσκολους αντιπάλους:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά στον δεύτερο γύρο και το σημαντικό είναι, ότι φέραμε καλά αποτελέσματα και με μικρότερες ομάδες, κάτι που δεν έγινε στον πρώτο γύρο. Όταν παίζουμε με δυνατές ομάδες είμαστε εκατό τα εκατό πανέτοιμοι, μας αρέσουν αυτοί οι αγώνες και κοιτάμε να είμαστε έτοιμοι. Τόσο με αυτές τις ομάδες όσο και σε παιχνίδια με λιγότερο δυνατές ομάδες».

Τι περισσότερο πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο του

«Γνωρίζουμε ότι αυτήν την στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Απέναντι τους, δεν θα έλεγα ότι υστερούμε, ουσιαστικά ξέρετε αυτά τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Τώρα εμείς θα μπούμε στον αγώνα με δυνατή νοοτροπία, με πολύ όρεξη και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς».

Για την κατάσταση του γηπέδου στα Γιάννενα που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα για το κύπελλο με τον ΠΑΣ.

«Ήταν σωστή απόφαση να αναβληθεί ο αγώνας. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και επίσης είχε πολλά ρίσκα. Θεωρώ ότι η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News