Μακέντα: «Πρέπει να βελτιωθούμε στο σκοράρισμα, το ίδιο και εγώ»

Μακέντα: «Πρέπει να βελτιωθούμε στο σκοράρισμα, το ίδιο και εγώ»

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν ο μοιραίος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, καθώς έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο 10ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ στο ντέρμπι των αιωνίων.

Ο Ιταλός επιθετικός του «τριφυλλιού» παραδέχτηκε πως η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στο σκοράρισμα, το ίδιο και εκείνος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού: 

Την ευκαιρία: «Τίποτα δεν έγινε, προσπάθησα να σουτάρω και η μπάλα πήγε έξω. Τόσο απλά. Ίσως θα έπρεπε να κάνω άλλη μια επαφή. Δε γίνεται κάθε σουτ να γίνεται γκολ».

Τις στιγμές σε ένα ντέρμπι που κρίνουν το αποτέλεσμα: «Σίγουρα. Αν η μπάλα έμπαινε μέσα θα ήμασταν 1-0 και θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Αν δε σκοράρεις δε νικάς. Πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα σε αυτόν τον τομέα όπως κι εγώ προσωπικά ώστε στο επόμενο ματς να πάμε καλύτερα».

Την τακτική προσέγγιση στο ματς: «Όχι μόνο σήμερα. Από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ παίζουμε καλύτερα. Δε μας νοιάζει τί λέει ο κόσμος για το κίνητρο. Ξέρουμε ποια ομάδα εκπροσωπούμε. Ακόμα κι αν δεν παίξουμε στην Ευρώπη, δείξαμε σήμερα με πολλά νέα παιδιά τί μπορούμε να κάνουμε. Όπως παίξαμε σήμερα καλά πρέπει να παίξουμε ως το τέλος. Σήμερα εμείς αξίζαμε τη νίκη».

Το μέλλον του: «Δεν διάβασα φήμες αυτή την εβδομάδα. Ξέρω τί λέγεται. Ο σύλλογος ξέρει τί θέλω να κάνω. Αν θέλετε να μάθετε θα πρέπει να μιλήσετε μαζί τους».

Το πρωτάθλημα στην Ιταλία: «Δε με νοιάζει πραγματικά τί έγινε στην Ιταλία. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News