Μακάμπι - Παναθηναϊκός Live Streaming | Maccabi - Panathinaikos

Μακάμπι - Παναθηναϊκός Live Streaming

Μακάμπι – Παναθηναϊκός Live Streaming | Maccabi – Panathinaikos Live Streaming

Μακάμπι – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Αναγκασμένος να νικήσει!

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της περασμένης εβδομάδας θέλει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Maccabi – Panathinaikos Live Streaming

Με ανάμικτα συναισθήματα έκλεισαν τη περασμένη εβδομάδα οι πράσινοι όπου επικράτησαν της Άλμπα Βερολίνου, αλλά ηττήθηκαν από την  Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ματς που έπρεπε φυσικά να νικήσουν. Ο Παναθηναϊκός  καλείται πλέον να επαναλάβει την εμφάνιση του Μιλάνου και να πάρει μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Το σενάριο επικράτησης του τριφυλλιού στην έδρα της Μακάμπι πληρώνει με 3.45.Panathinaikos Live Streaming

Μακάμπι – Παναθηναϊκός Live Streaming

Σε ότι αφορά την Μακάμπι Τελ Αβίβ το ρεκόρ της στη διοργάνωση είναι στο 6-9, ενώ έχει αγωνιστεί έναν αγώνα παραπάνω από τους πράσινους. Προέρχεται από δύο παιχνίδια εκτός έδρας όπου έχασε αρχικά στην έδρα της Βιλερμπάν 84-81 και επικράτησε στη συνέχεια της Μπαρτσελόνα εκτός έδρας 68-67. Το ενδεχόμενο να σημειωθούν συνολικά λιγότεροι από 158.5 πόντοι στο παιχνίδι προσφέρεται στο 1.86.

Για τον Παναθηναϊκό τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Μπορεί το παιχνίδι στο Τελ Αβίβ να είναι δύσκολο, αλλά πλέον είναι αναγκασμένος να ψάξει παντού για νίκες ώστε να βελτιώσει το 5-9 που βρίσκεται και να καλύψει ήττες σαν αυτή από την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ.

Σε ότι αφορά στη προϊστορία οι πράσινοι δυσκολεύονται στο Ισραήλ αλλά τη τελευταία τετραετία έχουν πάρει δύο νίκες.

Μακάμπι – Παναθηναϊκός στοίχημα

Μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Παναθηναϊκός για τις στοιχηματικές (Δείτε τις αποδόσεις). Η νίκη των «πράσινων» πληρώνει λίγο παραπάνω από 3 φορές το ποντάρισμα κάποιου. Οι μπουκ βλέπουν το Τριφύλλι να πετυχαίνει στο ματς 75 πόντους χοντρικά.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς βλέπουν το ματς, κλικάροντας στον παραπάνω σύνδεσμο. Εκεί μπορείτε να βρείτε όλες τις αγορές και τα ειδικά στοιχήματα παικτών και ομάδων για το αποψινό παιχνίδι.

Μακάμπι – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Εδώ θα δείτε το Μακάμπι – Παναθηναϊκός

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News