Μακάμπι - Ολυμπιακός Live Streaming

Μακάμπι - Ολυμπιακός Live Streaming

Μακάμπι – Ολυμπιακός LIVE STREAMING: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο Τελ Αβίβ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και θέλει νίκη που θα τον επαναφέρει σε τροχιά καλύτερου πλασαρίσματος.

Η σειρά των κρίσιμων αγώνων για το τελικό πλασάρισμα του Ολυμπιακού στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, συνεχίζεται απόψε στο Ισραήλ.

Οι «ερυθρόλευκοι», αντιμετωπίζουν στις 21:05 (Novasports2) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θέλοντας να «πληγώσουν» τον πρώην προπονητή τους, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ώστε να επανέλθουν σε ανοδική βαθμολογική τροχιά.

Την ίδια ώρα, η «ομάδα του λαού», θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης στα πλέι οφ.

Μακάμπι – Ολυμπιακός LIVE STREAMING:

Ο Ολυμπιακός, μετά τις δύο σερί ήττες από Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα σε Τουρκία και Ελλάδα αντίστοιχα, έχει παραμείνει σε ρεκόρ 12-9 και βρίσκεται μόλις μία ήττα πίσω από την Εφές Αναντολού και την 4η θέση.

Θέλουν λοιπόν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα για να παραμείνουν στο κατόπι της, δύο εβδομάδες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη.

Η 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, είναι κρίσιμη για τον Ντέιβιντ Μπλατ και τους παίκτες του, καθώς αναζητούν πλέον ένα μεγάλο «διπλό» για να ρεφάρουν την εντός έδρας αποτυχία πριν μία εβδομάδα.

Οι πειραιώτες, έφτασαν στο Τελ Αβίβ με τους Κώστα Παπανικολάου και Νίκολα Μιλουτίνοφ διαθέσιμους, όμως αμφότεροι έχουν χάσει προπονήσεις και η συμμετοχή τους θα κρίνεται εντός αγώνα λεπτό με το λεπτό.

Από την πλευρά της η Μακάμπι με ρεκόρ 9-12, με τη βοήθεια του κόσμου της που θα γεμίσει κάθε γωνιά της «MENORA MIVTACHIM ARENA» ή αλλιώς «Γιαντ Ελιάου», θα επιχειρήσει να αφήσει πίσω της την προ εβδομάδας συντριβή από τη Μπασκόνια στη Βιτόρια, αλλά και κάποια άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ντιάντρε Κέιν.

Ο Ολυμπιακός, που θα έχει και τη συμπαράσταση περίπου 60 οπαδών του από Κύπρο και Ελλάδα, θα πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό και τις κατοχές, να παίξει καλή άμυνα και να μην επιτρέψει στην σχετικά φορμαρισμένη αντίπαλό του να σκοράρει κοντά στους 89,5 πόντους που έχει μέσο όρο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια Ευρωλίγκας στο Ισραήλ.

Παράλληλα, θα πρέπει να ελέγξει τα ριμπάουντ, καθώς η Μακάμπι μαζεύει ανά ματς 11,1 επιθετικά (3η καλύτερη επίδοση), αλλά και να αποφύγει τα λάθη, μια και οι γηπεδούχοι έχουν έφεση στα κλεψίματα με 6,9 μέσο όρο (επίσης 3η καλύτερη επίδοση).

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, είναι οι Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία).

Μακάμπι – Ολυμπιακός LIVE STREAMING: Προϊστορία

Η αποψινή, είναι η 29η αναμέτρηση των δύο ομάδων σε επίπεδο κυπέλλου πρωταθλητριών και Ευρωλίγκας, με την πρώτη τους συνάντηση, να χρονολογείται τη σεζόν 1976/77.

Ο Ολυμπιακός έχει 15 νίκες και η Μακάμπι 13, ενώ στα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ, η «ομάδα του λαού», προηγείται με 8-6. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τρεις σερί νίκες εκτός έδρας (2012/13, 2016/17 και 2017/18), ενώ η τελευταία τους ήττα, ήταν στις 8 Ιανουαρίου του 2009 με σκορ 96-83.

Μακάμπι – Ολυμπιακός LIVE STREAMING: Συμπληρώνει 250 ματς στην Ευρωλίγκα ο Μπλατ

Σημαδιακό το αποψινό ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για τον Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς είναι το 250ο που θα κοουτσάρει στην Ευρωλίγκα.

«Δεν το γνώριζα, αλλά χαίρομαι που θα είναι απέναντι στη Μακάμπι», τόνισε στον Τύπο του Ισραήλ ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», που μετρά 134 ματς στον πάγκο της Μακάμπι, 40 με την Μπενετόν Τρεβίζο, 22 με τον Ολυμπιακό, 20 με την Αναντολού Εφές και ήδη 22 με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτά τα πρώτα 249 ματς μετρά 146 νίκες, δηλαδή κερδίζει σε ποσοστό 58,6%.

Θερμή υποδοχή για Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ

Περίπου 15 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Τελ Αβίβ, με τους παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ να τυγχάνουν θερμής υποδοχής πριν από το ματς με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Τη Μακάμπι αντιμετωπίζει στο Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός την Πέμπτη, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να φτάνει στο Ισραήλ για το ματς με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την στήριξη και κάποιον ηρωικών οπαδών τους, που τους επιφύλασσαν θερμή υποδοχή.

Πιο συγκεκριμένα, 15 Κύπριοι οπαδοί του Ολυμπιακού και δύο Ισραηλινοί που είναι κοντά στην ομάδα από το 2012 και τον τελικό της Πόλης, αποθέωσαν τον Μπλατ και τους παίκτες του, ενόψει της δύσκολης αποστολής.

Μπλατ: «Δεν είναι Μπλατ εναντίον Σφαιρόπουλου»
Ολυμπιακός με Μπλατ και Μακάμπι με Σφαιρόπουλο μοιάζει με… ανταλλαγή ρόλων, σαν την ταινία Face Off. Όμως ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση.

«Ο κόσμος μού έχει πει πως μοιάζω λίγο με τον Νίκολας Κέιτζ, αλλά θα προτιμούσα να μοιάζω με τον Τραβόλτα. Όμως αυτό δεν έχει σημασία, όπως και το ποιος είναι στον πάγκο της κάθε ομάδας. Δεν είναι Μπλατ εναντίον Σφαιρόπουλο, αλλά Ολυμπιακός εναντίον Μακάμπι», ανέφερε.

Σχετικά με την κρισιμότητα της αναμέτρησης είπε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Μακάμπι είναι μια από τις πιο βελτιωμένες ομάδες και έχει παρουσιάσει πολύ καλό μπάσκετ στα τελευταία παιχνίδια».

Για την κατάσταση των Μιλουτίνοφ και Παπανικολάου αρκέστηκε να πει: «Ελπίζω όλοι να είναι έτοιμοι να παίξουν. Αυτό ελπίζω».

Τέλος, για τον Μπριάντε Γουέμπερ απέφυγε τα πολλά-πολλά: «Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με τη Μακάμπι. Θα μιλήσουμε για τη νέα μας προσθήκη στην κατάλληλη στιγμή, ανοιχτά και με χαρά».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-5.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News