Μακ: «Θέλει σοβαρότητα και συγκέντρωση το ματς με τον Ηρακλή»

Μακ: «Θέλει σοβαρότητα και συγκέντρωση το ματς με τον Ηρακλή»

Ο Σέλβιν Μακ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και συγκέντρωση το παιχνίδι με τον Ηρακλή (20/4, 15:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέλβιν Μακ μέσω του προσωπικού του blog στο esake.gr:

«Γεια σε όλους, ελπίζω να είστε καλά

Βρισκόμαστε για περίπου μισή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για δύο εκτός έδρας αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η σεζόν στην Euroleague ολοκληρώθηκε για εμάς στη Ρωσία. Εκείνο το ταξίδι ξεκίνησε σκληρά για εμάς καθώς γνωρίσαμε μια βαριά ήττα από την Ζενίτ, αλλά καταφέραμε να πάρουμε μια ώθηση από το ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα στο επίκεντρο του στόχου μας είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Στο τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ παίξαμε 32 υπέροχα λεπτά. Στη συνέχεια όμως δεν ήμασταν το ίδιο συγκεντρωμένοι με αποτέλεσμα να τους δώσουμε την δυνατότητα να μειώσει τη διαφορά.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο και στα 40 λεπτά των αγώνων μας. Το ματς με τον Ηρακλή απαιτεί ανάλογη συγκέντρωση και σοβαρότητα.

Τα ξαναλέμε σύντομα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News