Μακ στο «1» και Σαντ Ρος στο «3»!

Μακ στο «1» και Σαντ Ρος στο «3»!

Αφήνοντας από μέσα μας να αναδυθεί ο… προπονητής (που κάθε φίλαθλος κρύβει), από εδώ και πέρα στην Ευρωλίγκα -αν ήμασταν στη θέση του Γιώργου Βόβορα- θ΄ αφήναμε στην άκρη το πείραμα Σαντ Ρος στον “άσο” (ή έστω θα τον χρησιμοποιούσαμε λιγότερα λεπτά εκεί) και θα δίναμε μεγαλύτερο βάρος στην ανάδειξη Μακ, Μποχωρίδη, Καλαϊτζάκη, ειδικά του Αμερικανού.

Στα όρια του 1μ90, έχει μάθει πια καλύτερα τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού, κάτι που δεν ήταν εύκολο πέρσι στην Ιταλία για ένα παιδί με κοντά 500 παιχνίδια (486 για την ακρίβεια) σε κανονική περίοδο και πλέι οφ ΝΒΑ, έχοντας βρει συμβόλαιο σε 7 διαφορετικές ομάδες (Γουίζαρντς, Σίξερς, Χοκς, Τζαζ, Μάτζικ, Γκρίζλις, Χόρνετς).

Ομολογουμένως η πάσα δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο του, θα κουβαλήσει απλώς μπάλα σωστά και θ’ αποφύγει τα ρίσκα,αλλά τουλάχιστον έχει μεγαλύτερη άνεση με την …σπυριάρα στα χέρια (συγκριτικά με τον Κουβανό) κι ασφαλώς είναι πιο απειλητικός από τον Χάουαρντ όταν στήνεται για εκτέλεση.

Τα report από την Αμερική έκαναν λόγο για ιδανικό συμπλήρωμα στην περιφέρεια ομάδων που πρέσβευαν συγκεκριμένο μπάσκετ, πιο κοντρολαρισμένο και ενίοτε σκληρό, δηλαδή αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που είναι (ή που θέλει να γίνει) ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Βόβορα.

Ο Σέλβιν ως μέλος του ροτέισον των Γιούτα Τζαζ περιγραφόταν εκ των πιο αξιόπιστων αμυντικών της λίγκας, χάρη στην πίεση που έβαζε στην μπάλα.

Ως εκ τούτου εμείς θα του δίναμε την μπαγκέτα και θα αφήναμε τον Σαντ Ρος να αλληλοσυμπληρώνεται με τον Παπαπέτρου στο “3”.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News