Μακ: «Σπανακόρυζο, ό,τι καλύτερο έχω φάει στην Ελλάδα»

Μακ: «Σπανακόρυζο, ό,τι καλύτερο έχω φάει στην Ελλάδα»

Ο Σέλβιν Μακ αναφέρθηκε στο αγαπημένο του φαγητό στην Ελλάδα. Ποιο είναι αυτό; Το σπανακόρυζο!

Αφού υπογράμμισε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ότι στόχος είναι μόνο το double, έκανε ειδική αναφορά στο… σπανακόρυζο.

Αναλυτικά

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερο. Μπορεί το συγκεκριμένο να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά είναι πολύ σημαντικό για τους φιλάθλους μας. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων στην Αθήνα.

Εξάλλου το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στα ημιτελικά του των πλέι οφ οπότε θα είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ που έχουμε από τα τρία τελευταία εγχώρια ματς.

Ακολουθούν οι αγώνες του Κυπέλλου που είναι σημαντικοί για εμάς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτούς. Γι’ αυτό και στο ματς με την ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστούμε απολύτως σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Οι υποχρεώσεις μας στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκαν και δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε στα πλέι οφ. Αντιλαμβάνομαι πως πολύ σημαντικό για εμάς και συνολικά για τον οργανισμό και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους στην Ελλάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας σε μια δύσκολη χρονιά γενικότερα.

Κλείνοντας αυτή μας την επικοινωνία θα ήθελα να αναφερθώ και σε κάτι εκτός μπάσκετ. Τις τελευταίες ημέρες επισκεφτήκαμε δύο όμορφες πόλεις της Ελλάδας, την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Στη Θεσσαλονίκη, όπου μείναμε περισσότερες ημέρες, είχα την τύχη να δοκιμάσω το πιο υπέροχο ελληνικό φαγητό. Μου είπαν ότι λέγεται σπανακόρυζο. Είναι ό,τι καλύτερο έχω γευτεί στην Ελλάδα.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Shelvin Mack»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News