Μακ: «Έτσι δεν κερδίζεις πρωταθλήματα...»

Μακ: «Έτσι δεν κερδίζεις πρωταθλήματα...»

Στην σταθερότητα που δεν είχε ο Παναθηναϊκός στην φετινή Euroleague στάθκε ο Σέλβιν Μακ.

Ο παίκτης των πρασίνων τόνισε ότι σε πολλά παιχνίδια δεν ήταν συγκενρωμένοι σε όλη την διάρκεια και υποστήριξε ότι έτσι δεν κερδίζει πρωταθλήματα.

Αναλυτικά

«Αισθάνομαι ότι εγώ και η ομάδα μπορούσε περισσότερα. Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα και θα πάει τα Play offs. Μπορούσαμε σίγουρα να δείξουμε καλύτερα πράγματα και απόψε και γενικά στην σεζόν. Τώρα πρέπει να στρέψουμε το ενδιαφέρον στο Ελληνικό πρωτάθλημα».

Τι έφταιξε στην φετινή euroleague: «Έπρεπε να εστιάσουμε στις λεπτομέρειες καθώς κάποιες φορές παίζαμε για 10, 20 ή 15 λεπτά και όχι στα 40. Έτσι δεν κερδίζεις πρωταθλήματα. Να βελτιώσουμε τα τεχνικά μας στοιχεία και την άμυνα μας είναι η προτεραιότητα για το μέλλον».

Ποιοι παίκτες βγήκαν μπροστά φέτος: «Ο Παπαγιάννης έκανε καλή, θα έλεγα σπουδαία δουλειά, μιας και σουτάρει πλέον ακόμη και για τρίποντο. Κάποια ματς ήταν εξαιρετικός ο Νέντοβιτς, κάποια εγώ. Αλλά σημασία έχει όλοι να βοηθούν. Σε αυτά τα πράγματα πρέπει να δουλέψουμε».

Τι έφταιξε για τα σκαμπανεβάσματα: «Μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Φυσικά και δεν μας αρέσουν τα σκαμπανεβάσματα. Χρειάζεται έξτρα προσοχή και να προσεγγίζουμε τα ματς όπως πρέπει από την αρχή. Μας έλειψε η σταθερότητα αλλά και οι απουσίες. Εγώ έχασα κάποια, δεν ήρθα από την αρχή και δεν είχα σταθερότητα. Ο Μάριο ήρθε αργότερα. Σε κάποια ματς η προπονήσεις τον είχαμε σε άλλα όχι. Πολλά έχουν να κάνουν και με την χημεία της ομάδας. Θέλουμε όμως να βελτιωθούμε και να δείξουμε πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News