Μακ: «Δείξαμε ποιοι είμαστε»

Μακ: «Δείξαμε ποιοι είμαστε»

Χαρούμενος εμφανίστηκε με την νίκη του Παναθηναϊκού και την παρουσία της ομάδας ο Σέλβιν Μακ.

Χαρούμενος εμφανίστηκε με την νίκη του Παναθηναϊκού και την παρουσία της ομάδας ο Σέλβιν Μακ.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι σήμερα η ομάδα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, ενώ υποστήριξε ότι πρέπει πλέον να κοιτάξουν την επόμενη μέρα

Αναλυτικά

«Είναι πολύ διαφορετικό αυτό το παιχνίδι. Βγήκαμε και ανταγωνιστήκαμε. Δείξαμε ποιοι είμαστε και παίξαμε ένα σκληρό παιχνίδι. Αυτό που είχαμε δείξει δεν ήταν αυτό που είμαστε. Σήμερα αποδείξαμε ότι μπορούμε να μείνουμε στο παιχνίδι για 40 λεπτά και αυτό έκανε τη διαφορά.

Έχουμε χαρακτήρα και παιχνίδι με παιχνίδι χτίζουμε το χαρακτήρα μας. Όταν είσαι σκληρός δεν σημαίνει μόνο ο τρόπος παιχνιδιού αλλά και η σκληράδα πνευματικά. Ήταν οδηγία του προπονητή οι τελευταίες φάσεις και τις ακολουθήσαμε.

Είναι μεγάλη νίκη που μας φέρνει στη σωστή κατεύθυνση. Το πιο δύσκολο είναι να κερδίζεις εκτός έδρας και εμείς το καταφέραμε. Δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτό, πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα.

Ό,τι έγινε έγινε στην Αρμάνι. Εγώ προχωράω και είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που παίζω. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί τους, δεν έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα απλά δεν ταίριαζα εδώ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News