Μακ: «Αυτός είναι ο λόγος που έμεινα στον Παναθηναϊκό»

Μακ: «Αυτός είναι ο λόγος που έμεινα στον Παναθηναϊκό»

Ο Σέλβιν Μακ δήλωσε ότι πριν έρθει στον Παναθηναϊκό συμβουλεύτηκε τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Άαρον Ουάιτ, ενώ δήλωσε πως γνώριζε ότι ερχόταν σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέλβιν Μακ για το «τριφύλλι» στο «sports walla» και τον Αράλ Βάισμπεργκ:

«Πριν υπογράψω τον Παναθηναϊκό συμβουλεύτηκα τον Νεμάνια (Νέντοβιτς) και τον Άαρον (Ουάιτ) έκανα την έρευνά μου και ήξερα ότι ερχόμουν σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Και οι δύο έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην άφιξή μου.

Αποδείξαμε το ποιοι είμαστε και κερδίσαμε στο Μιλάνο. Πάντα έχεις πολλά κίνητρα εναντίον της πρώην ομάδας και ανυπομονώ ήδη για τον αγώνα με την Αρμάνι στην Αθήνα.

Το ότι υπέγραψα για δύο μήνες είναι παρόμοιο με ό,τι συνέβη με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, λόγω της αβεβαιότητας με τον κορωνοϊό. Θα ήθελα να διατηρήσω την ευελιξία να επιστρέψω στην οικογένειά μου στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν έπρεπε. Αλλά αποφάσισα να μείνω, γιατί νιώθω πολύ καλά εδώ, και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να παίξω στην Ευρωλίγκα, στο υψηλότερο επίπεδο, και να συμμετέχω ενεργά σε κάθε παιχνίδι. Το απολαμβάνω».

Ωραία ενέργεια από τον Μακ:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News