Μαίρη Ταράση: Πέθανε η πρώην αθλήτρια και κόρη του παλαίμαχου του Παναθηναϊκού

Μαίρη Ταράση: Πέθανε η πρώην αθλήτρια και κόρη του παλαίμαχου του Παναθηναϊκού

Πέθανε στα 42 της η πρώην αθλήτρια του χάντμπολ και κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Κώστα Ταράση.

Πέθανε σε ηλικία 42 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο, η πρώην αθλήτρια του χάντμπολ, Μαίρη Ταράση. Πρόκειται για την κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Κώστα Ταράση

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος μέσα σε κλίμα οδύνης ανακοινώνει ότι έφυγε σήμερα από τη ζωή, μετά από γενναία μάχη με την επάρατη νόσο, η Μαίρη Ταράση σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Η ΟΧΕ αποχαιρετά συγκλονισμένη μία μεγάλη αγωνίστρια, ένα σπάνιο κορίτσι που φώτισε με την παρουσία της το άθλημα του χάντμπολ που τόσο αγάπησε και αφοσιώθηκε.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη όλους όσοι είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της.

Κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή ακαδημιών του Παναθηναϊκού Κώστα Ταράση, η Μαίρη ήταν μέσα στον αθλητισμό από μικρή ηλικία.

Διάλεξε το χάντμπολ από τα σχολικά της χρόνια και αγωνίστηκε σε Κορωπί, Παράδεισο Αμαρουσίου, ΔΙΚΕΑ Νέας Ιωνίας, ΓΑΣ Καματερού και Αθηναϊκό, ενώ διατέλεσε προπονήτρια στα τμήματα υποδομής των Βριλησσίων, του Αθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας συγκλονισμένοι εκφράζουν τα πιο θερμά τους και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους της Μαίρης Ταράση και φυσικά στην 7χρονη και μονάκριβη κόρη της Κωνσταντίνα, η οποία σε αυτή την τόσο τρυφερή ηλικία θα πρέπει να βρει τη δύναμη να μεγαλώσει, βιώνοντας αυτή την τεράστια απώλεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News