Αναστολή συμβάσεων σε όλους από τις 18 Μαρτίου

Για τη Superleague ο Παναθηναϊκός... δεν υπάρχει!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στην αναστολή της λειτουργίας της και των συμβάσεων όλων των υπαλλήλων και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Οπερ σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν το ποσό των 800 ευρώ από το κράτος, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ προς τους εργαζομένους αναφέρει τα εξής:

᾽᾽Με το παρόν email σε ενημερώνουμε ότι από τις  18/03/2020  η σύμβαση εργασίας σου με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  τίθεται σε αναστολή,  κατόπιν της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ αναστολής λειτουργίας της εταιρείας μας,  βάσει των κυβερνητικών μέτρων για την προστασία του πληθυσμού από τον Covid-19.

Παρακαλείσαι να υποβάλεις αίτηση/υπεύθυνη δήλωση μέσω της ιστοσελίδας  https://supportemployees.yeka.gr/  και εισάγοντας τους κωδικούς taxis  (δεν λειτουργεί ακόμα- θα ανοίξει από 01/04/2020) εντός του χρονικού διαστήματος από 1/4/2020- 10/42020 ως ακολούθως για να μπορέσεις να λάβεις την οικονομική ενίσχυση των € 800,00᾽᾽.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News