Μάικ Τζέιμς: Τόσα δίνω, πόσα θες;

Μάικ Τζέιμς: Τόσα δίνω, πόσα θες;

Ο Μάικ Τζέιμς είδε τις μετοχές του να σημειώνουν διαρκή limit up μέσα σε δύο χρόνια, σε σημείο που το κασέ του σημείωσε αύξηση της τάξεως του 1.250%! Δείτε τη διαδρομή και τα μυστικά αυτής του 26χρονου γκαρντ μέχρι τον Παναθηναϊκό.

Πόσο χρειάστηκε ο Μάικ Τζέιμς προκειμένου να βρεθεί από την αφάνεια στον αφρό; Μερικούς μήνες. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ, να θυσιάσει πράγματα και να κάνει αργά, αλλά σταθερά, βήματα έως ότου καταφέρει αυτό που ήθελε.

[ads2]

Να γίνει διάσημος, παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η πορεία από το Lamar, ένα μικρό κολέγιο των ΗΠΑ, μέχρι το “τριφύλλι” βέβαια μόνο εύκολη δεν ήταν. Το κάθε άλλο.

Για να φτάσει στο σημείο να εγκατασταθεί μόνιμα στο ΟΑΚΑ χρειάστηκε να αλλάξει πέντε ομάδες σε τέσσερα χρόνια, να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και να εμπιστευτεί τις τύχες του στον Μιχάλη Κουταλιανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News