Μάικ Τζέιμς: Τόσα δίνω, πόσα θες;

Μάικ Τζέιμς: Τόσα δίνω, πόσα θες;

Ο Μάικ Τζέιμς είδε τις μετοχές του να σημειώνουν διαρκή limit up μέσα σε δύο χρόνια, σε σημείο που το κασέ του σημείωσε αύξηση της τάξεως του 1.250%! Δείτε τη διαδρομή και τα μυστικά αυτής του 26χρονου γκαρντ μέχρι τον Παναθηναϊκό.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Η αλήθεια πίσω από το «ενδιαφέρον» για Μεγιάδο

Από τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Πόσο χρειάστηκε ο Μάικ Τζέιμς προκειμένου να βρεθεί από την αφάνεια στον αφρό; Μερικούς μήνες. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ, να θυσιάσει πράγματα και να κάνει αργά, αλλά σταθερά, βήματα έως ότου καταφέρει αυτό που ήθελε.

Να γίνει διάσημος, παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η πορεία από το Lamar, ένα μικρό κολέγιο των ΗΠΑ, μέχρι το “τριφύλλι” βέβαια μόνο εύκολη δεν ήταν. Το κάθε άλλο.

Για να φτάσει στο σημείο να εγκατασταθεί μόνιμα στο ΟΑΚΑ χρειάστηκε να αλλάξει πέντε ομάδες σε τέσσερα χρόνια, να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και να εμπιστευτεί τις τύχες του στον Μιχάλη Κουταλιανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ…


Eλέγξτε επίσης

Ψάχνει την υπέρβαση με Λαπροβίτολα ο Παναθηναϊκός

«Λαπροβίτολα: Δεν έχει παραιτηθεί ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως παρακολουθεί ακόμη τις εξελίξεις στην υπόθεση του Νίκολας Λαπροβίτολα. Διαβάζονται περισσότερο …