Μάικ Τζέιμς: «Τελείωσε» με... DNP από τους Νετς!

Παραμένει... ενεργός για Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός

Ο Μάικ Τζέιμς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους Μπρούκλιν Νετς, δίχως να αγωνιστεί στο έβδομο παιχνίδι απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο «χημικός» προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να βοηθήσει τους Νετς και τα κατάφερε έως ένα βαθμό, ωστόσο, ο αυξημένος…. ανταγωνισμός εντός της ομάδας και η σημαντικότητα του καταλυτικού παιχνιδιού με τους Μπακς τον άφησαν εκτός… παρκέ στο – θεωρητικά – τελευταίο του ματς.

Δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική σεζόν και σίγουρα, δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους οι «μνηστήρες».

Πάντως, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού απέδειξε πως αντέχει… στα δύσκολα, κερδίζοντας με το σπαθί του μετά από δύο μικρότερα συμβόλαια, το… κανονικό συμβόλαιο με τους Νετς για το υπόλοιπο της σεζόν. Για κακή του… τύχη, δεν στέφθηκε πρωταθλητής!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News