Μάικ Τζέιμς: «Στο ΣΕΦ επιχείρησαν να μας σκοτώσουν - Έριξαν βόμβες!»

Μάικ Τζέιμς: «Στο ΣΕΦ επιχείρησαν να μας σκοτώσουν - Έριξαν βόμβες!»

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν καλεσμένος στο EuroSteppin Podcast και αναφέρθηκε στους αγώνες μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στους τελικούς του 2017.

Ο Αμερικανός πρώην γκαρντ του «Εξάστερου» μίλησε σχετικά με τα παιχνίδια… μίσους ανάμεσα στους δύο «αιωνίους»:

«Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα για το Game 5. Κερδίζαμε για περίπου 14 πόντους και έμεναν 2′. Δεν γυρνούσε το παιχνίδι, είχαμε πάει στο +14, είχε τελειώσει το ματς. Άρχισαν να πετούν καπνογόνα και λέω: “Θα τελειώσει το ματς και θα φύγουμε από εδώ πολύ γρήγορα”. Μετά ξεκίνησαν τις… βόμβες. Κατάλαβα πως έπρεπε να φύγουμε αμέσως.

Ξεκίνησαν να ρίχνουν βόμβες, χτυπούσαν τη φυσούνα. Φύγαμε και πανηγυρίσαμε στα αποδυτήρια. Μας άρεσε, γιατί πήραμε το πρωτάθλημα. Ύστερα από λίγα λεπτά επιστρέψαμε στο παρκέ. Οι διαιτητές μας είπαν πως πρέπει να γυρίσουμε. Έπρεπε να βάλουμε πάλι τις φανέλες μας, που ήταν βρεγμένες, για να μπούμε στο ματς. Ήταν στο πάτωμα η φανέλα μου και τη φόρεσα ξανά.

Επιστρέψαμε στο παρκέ και κάναμε πάσες. Είχε φύγει ο κόσμος. Είχα και μερικούς φίλους μου που έπρεπε να αποχωρήσουν. Προσπαθούσαν να μας σκοτώσουν».

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News