«Μαγκιά του Γιαννακόπουλου - Δεν έκανε "πολιτική"»

«Μαγκιά του Γιαννακόπουλου - Δεν έκανε "πολιτική"»

«Ο Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για «ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ». Ξεκάθαρα, στα ίσα, όχι με μισόλογα», αναφέρει η εφημερίδα Livesport σχετικά με όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χθες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας τονίζει:

Η φωνή του προστέθηκε σε όλους εκείνους οι οποίοι, επίσης δημόσια, διέσυραν τις μεθόδους Αυγενάκη. Είναι απορίας άξιον, μετά και αυτό, ο πρωθυπουργός της χώρας ακούει; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιλαμβάνεται σε ποιον έχει αναθέσει την πολιτική του αθλητισμού και πόσο ΕΚΘΕΤΕΙ την κυβέρνησή του.

Όσο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, είναι μαγκιά αυτό το δημόσιο ξεφωνητό στον Αυγενάκη γιατί έγινε εν μέσω μιας διαπραγμάτευσης με την κυβέρνηση για το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Γιαννακόπουλος δεν έκανε «πολιτική», ώστε να μην δυσαρεστήσει τους κυβερνώντες και να πάρει το ΟΑΚΑ, αλλά είπε ανοιχτά αυτό που ήθελε. Και η καταγγελία του έχει βαρύνουσα σημασία. Αν και μετά από αυτό «κωφεύσει» ο πρωθυπουργός, θα είναι πραγματικά να απορεί κάθε Έλληνας πολίτης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News