Mάχη για Σίνγκλετον...

Ο Παναθηναϊκός δίνει τις πρώτες του φετινές μεταγραφικές μάχες σε δυο μέτωπα που έχουν να κάνουν με δυο παίκτες που έπαιζαν πέρσι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, τους Κρις Σίνγκλετον και Ντοντέι Ντρέιπερ. Και στα δυο μέτωπα η μάχη μαίνεται. Τα νέα που έρχονται από το ένα, πάντως, δείχνουν καλά για τους «πράσινους».

Η υπόθεση Σίνγκλετον δείχνει να είναι σε καλό δρόμο, παρά το γεγονός ότι στο κυνήγι του 26χρονου Αμερικανού έχουν μπει κι άλλοι «μνηστήρες». Μέχρι τώρα, όμως, ο Παναθηναϊκός το παλεύει. Εχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση στον παίκτη, που παίζει στην Κίνα, αλλά το συμβόλαιό του τελειώνει τον Αύγουστο και δείχνει να έχει το προβάδισμα.

[ads2]

Αρχικά οι «πράσινοι» είχαν αποφασίσει να κινηθούν για τον Σίνγκλετον στην περίπτωση όπου η ομάδα προχωρήσει σε διαζύγιο με τον Τζέιμς Γκιστ, λόγω των… εξωγηπεδικών ατασθαλιών του 30χρονου Αμερικανού. Τελικά το «τριφύλλι» έβαλε πλώρη για τον Σίνγκλετον. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αποφασίστηκε να δείξουν στον Γκιστ την έξοδο.

Η παραμονή του δείχνει να οδεύει προς την οριστικοποίηση. Πέραν του Σίνγκλετον, πάντως, οι «πράσινοι» κοιτάνε και σε άλλες κατευθύνσεις για ψηλό και εξετάζουν διάφοες περιπτώσεις που τους έχουν προταθεί (π.χ. Μπιρτς).

Οσο για τον Ντρέιπερ, ο 32χρονος Αμερικανός είναι ο εκλεκτός του Πεδουλάκη για τη θέση του γκαρντ που αναζητάει η ομάδα, αλλά και στην περίπτωσή του στο παιχνίδι έχουν μπει πολλοί «μνηστήρες», που έχουν κάνει το όλο θέμα δύσκολο.

Η καριέρα του στο άσπρο πανί…

Το ξεκίνημα από την Καστοριά, ο ερχομός στον Παναθηναϊκό, οι μεγάλες στιγμές του, οι χαρές και οι λύπες, τα τρόπαια, οι νικηφόρες και οι χαμένες μάχες. Τα κομμάτια της μεγάλης και λαμπερής καριέρας του Δημήτρη Διαμαντίδη καρέ καρέ αποτυπωμένα στο κινηματογραφικό φιλμ. Απόψε στις 9 σε κεντρικό κινηματογράφο του Αμαρουσίου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει και επίσημα στον κόσμο το ντοκιμαντέρ που έφτιαξαν οι «πράσινοι» για τον εμβληματικό -τέως πλέον- ηγέτη της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη. Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Δημήτρης Διαμαντίδης, the Panathinaikos Legend» και είναι φυσικά μια ταινία με οπτικό υλικό από το ξεκίνημα της καριέρας του «3D» μέχρι το πρόσφατο «αντίο» του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News