Μακαμπι Τελ Αβιβ - Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/10)

Μακαμπι – Παναθηναϊκος Live Streaming

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Παναθηναικος Live Streaming | Maccabi Tel Aviv – Panathinaikos Live Streaming: Παναθηναϊκός και Μακάμπι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Τελ Αβίβ (21:05), στην 5η αγωνιστική σ’ ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι της Euroleague.

Το «τριφύλλι» έχει δύσκολη αποστολή μέσα σε μια καυτή έδρα, όμως θέλει να αποδείξει ότι συνεχώς κάνει βήματα βελτίωσης. Οι «πράσινοι» την περασμένη βδομάδα κοίταξαν στα μάτια τη Μονακό, όμως η επική εμφάνιση του Ντέρικ Ουίλιαμς με 28 πόντους δεν έφτασε για να χαρίσει τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ. Έτσι, η ομάδα του Ράντονιτς έφτασε στο 1-3 και αναζητεί μια μεγάλη νίκη που θα εκτοξεύσει την ψυχολογία όλων ενόψει της συνέχειας.

Το θετικό για τους «πράσινους» είναι ότι επιστρέφει ο βασικός γκαρντ Νέιτ Γουόλτερς. Ο Αμερικανός την Κυριακή στη νίκη με 62-86 κόντρα στον Ιωνικό αγωνίστηκε 16 λεπτά. Επίσης, ο Ντέγιαν Ράντονιτς περιμένει από τον Γιώργο Παπαγιάννη να ανεβάσει στροφές και να δώσει λύσεις μέσα στη ρακέτα. Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Ντεμπούτο την Κυριακή ο Μπέικον

Ο Μαυροβούνιος προπονητής στο Ισραήλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικάνος αποτελεί ένα από τα πιο λαμπερά φετινά μεταγραφικά αποκτήματα και με δεδομένο ότι έφτασε στην Ελλάδα την Τρίτη, θα αναλάβει δράση από την επόμενη βδομάδα. Ο Μπέικον αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στον επιθετικό τομέα, αφού η επαφή του με το καλάθι είναι αδιαμφισβήτητη. Όπως και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του φυσικά.

«Ο Μπέικον σύντομα θα μπει στις προπονήσεις και στη συνέχεια ελπίζω ότι θα μας βοηθήσει. Θα παίξει την Κυριακή κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Αυτό όμως θα μας απασχολήσει αργότερα. Ύστερα από δύο συνεχόμενα παιχνίδια της Euroleague δεν είναι εύκολο να παίξεις στο 100%. Το σημαντικό ήταν να έρθουμε και να έχουμε μια καλή προσέγγιση στο ματς. Μετά το ξεκίνημα του ματς είχαμε ένα καλό πλεονέκτημα ώστε να ελέγξουμε το ματς. Τελικά το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως θέλαμε ενώ δώσαμε και λεπτά συμμετοχής σε παίκτες».

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Παναθηναικος Live Streaming: Καλή ομάδα η Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ στη «διαβολοβδομάδα» πανηγύρισε δύο νίκες με Μονακό και Βιλερμπάν. Με αποτέλεσμα να φτάσει στο 3-1 και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις. Οι Ισραηλινοί φέτος έχουν υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της εισόδου στην οκτάδα θα αποτελέσει αποτυχία.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας, βρίσκεται στον πάγκο των Ισραηλινών. Ο έμπειρος προπονητής έχει δημιουργήσει μια ομάδα, που τρέχει ακατάπαυστα πάνω στο παρκέ. Η «ομάδα του λαού» στηρίζεται στις εμπνεύσεις των Λορέντζο Μπράουν και Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίοι όταν βρουν ρυθμό είναι ικανοί να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα από την περιφέρεια.

Ένα στοιχείο που καλείται να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός, είναι η αρνητική παράδοση. Πιο συγκεκριμένα, ο «εξάστερος» «χαμογέλασε» τελευταία φορά στο Τελ Αβίβ τον Μάρτιο του 2018. Τότε επικράτησε με σκορ 76-75, έκτοτε μετράει 4 διαδοχικές ήττες.Παναθηναικος Live Streaming

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή των Ισραηλινών. «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, άλλο ένα εντός έδρας μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προστατεύσουμε την έδρα μας και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ο Παναθηναϊκός θα αποτελέσει άλλη μια μεγάλη πρόκληση για εμάς».

Πονίτκα: «Θα κάνουμε τον κόσμο περήφανο ξανά»

Ο Ματέους Πονίτκα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους στόχους που έχει με τον Παναθηναϊκό στη φετινή σεζόν. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό μετά το Eurobasket: «Είχαμε την ευκαιρία να πάμε στα ημιτελικά και τερματίσαμε στους 4 πρώτους του Eurobasket. Μετά από αυτό, ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για μένα και συμφωνήσαμε. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, βρήκαμε γρήγορα μια λύση για το πώς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και εδώ είμαι ως παίκτης του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για αυτό».

Την Euroleague: «Στην Euroleague δεν είναι μόνο ένας παίκτης που πρέπει να συνεισφέρει στην επιτυχία της ομάδας και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Euroleague αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι μόνο για μένα αλλά για όλη την ομάδα και ότι πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε μαζί, να στηριχτούμε ο ένας στον άλλον για να κερδίσουμε ως ομάδα. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού που μπορώ».

Για τον Ντέγιαν Ράντονιτς: «Ο προπονητής Ράντονιτς έχει μεγάλη εμπειρία στην Ευρωλίγκα και έχει υπάρξει προπονητής με πολλές ομάδες. Φυσικά, για μένα προσωπικά είναι ένα άλλο κεφάλαιο της επαγγελματικής μου καριέρας. Ξέρω λίγα πράγματα από το μπάσκετ, αλλά φυσικά οι γνώσεις του είναι πολύ μεγαλύτερες και θα προσπαθήσω να μάθω από αυτόν και να κάνω ό,τι θέλει να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα από κάθε άποψη. Όχι μόνο σκοράρισμα, ριμπάουντ και άμυνα, αλλά ό,τι χρειάζεται από εμένα κατά τη διάρκεια των αγώνων και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σίγουρα θέλω να βοηθήσω και όλοι θέλουν να βοηθήσουν ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Παναθηναικος Live Streaming: Οι πρώτες εντυπώσεις από Μπέικον

O Ντουέιν Μπέικον έδειξε την αυτοπεποίθησή του και τόνισε πως έχει… όλο το πακέτο για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Για τα πρώτα σου συναισθήματα μετά την άφιξη στην Αθήνα: «Νιώθω υπέροχα. Είμαι εδώ που ήθελα να βρίσκομαι. Είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι χρειάζεται και να βγω να αγωνιστώ. Αισθάνομαι ενθουσιασμένος όπως και όλοι που βρίσκονται στον σύλλογο. Ο στόχος μου είναι να μπαίνω και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω, να φέρω το ταλέντο μου σε μια ομάδα που έχει ήδη ταλέντο και να κάνουμε τα πάντα για την νίκη».

Τα στοιχεία που θα φέρει στο… τραπέζι για το «τριφύλλι»: «Πολύ σκοράρισμα και άμυνα. Μπορώ να σκοράρω και σίγουρα να παίξω άμυνα. Μπορώ να βάλω και τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι, δίχως αμφιβολία. Νιώθω πως έχω όλο το πακέτο. Ναι, μπορώ να το κάνω αμέσως».

Το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Να είστε έτοιμοι. Δεν ήρθα εδώ να κάνω πλάκα. Ήρθα να τα δώσω όλο σε κάθε αγώνα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε ματς που δίνουμε. Μπορεί αυτό να μην συμβεί αμέσως για εμάς, αλλά θα είμαι μαζί σας για δύο χρόνια σίγουρα και ξέρω πως θα γίνει αυτό κάποια στιγμή. Να είστε υπομονετικοί. Έχω έρθει εδώ για να είμαι ένας τοπ παίκτης της Euroleague».

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Παναθηναικος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News