Μακαμπι Τελ Αβιβ - Αρης Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (4/8)

Μακαμπι Τελ Αβιβ - Αρης Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (4/8)

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Αρης Live Streaming | Maccabi Tel Aviv – Aris Live Streaming:

Μετά την πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Conference League ο Άρης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα κόντρα στη Μακάμπι (20:00) από την οποία φιλοξενείται στο Τελ Αβίβ.

Οι «κίτρινοι» έκαναν το καθήκον τους στα ματς με τη Γκόμελ. Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησαν 5-1, ενώ στον επαναληπτικό διπλασίασαν τις νίκες τους με σκορ 2-1. Έτσι, ο Χερμάν Μπούργος είχε την ευκαιρία να τεστάρει την ομάδα του ενόψει των πιο δύσκολων αναμετρήσεων που έχει μπροστά της και παράλληλα να αυξήσει τα επίπεδα ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών που μπήκαν τελευταίοι στην προετοιμασία. Στο καθαρά αγωνιστικό, το σίγουρο είναι πως ο Αργεντινός πήρε καλά μηνύματα από το κομμάτι του σκοραρίσματος, με τον Αντρέ Γκρέι να πετυχαίνει τα τέσσερα από τα συνολικά επτά τέρματα της ομάδας του στα δύο πρώτα ματς.Conference League Live Streaming

Με τον Βλάνταν Ίβιτς να κάθεται ξανά στον πάγκο ύστερα από το 2020, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Σούπερ Καπ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι έτοιμη για επιστροφή εντός και εκτός συνόρων. Η περσινή 3η θέση που πήρε στο πρωτάθλημα δεν ικανοποίησε τη διοίκηση που τη νέα σεζόν δείχνει αποφασισμένη για υπερβάσεις. Αυτό εκτός από την επιστροφή του Σέρβου τεχνικού φάνηκε και από τις προσθήκες των Εράν Ζαχάβι και Νιρ Μπιτόν, που αποχώρησαν από Αϊντχόφεν και Σέλτικ αντίστοιχα. Βέβαια, ο 35χρονος φορ είναι αμφίβολος αφού προέρχεται από επέμβαση αλλά τουλάχιστον στα πρώτα παιχνίδια κόντρα στη Ζίρα η ομάδα του δεν τον χρειάστηκε και πήρε άνετα την πρόκριση (3-0, 0-0).

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Αρης Live Streaming: Βήμα πρόκρισης θέλει ο Τερζής

Ο Τόλης Τερζής μίλησε -κατά την αναχώρηση της ομάδας- για το αυριανό (4/08) εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τη Μακάμπι και τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για να «κλειδώσουν» από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση.
Ο βοηθός του Χερμάν Μπούργος ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η Μακάμπι είναι μεν μια έμπειρη ομάδα, αλλά και ο Άρης δούλεψε αρκετά τις τελευταίες μέρες και είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπάρχει αισιοδοξία, η ομάδα έκανε πάρα πολύ καλή προετοιμασία. Από το πρώτο παιχνίδι με τη Γκόμελ που πετύχαμε νίκη με μεγάλη διαφορά γκολ, μας δόθηκε η ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα με τη Μακάμπι. Είχαμε παραπάνω χρόνο για να αναλύσουμε τον αντίπαλο και μετά και από το δεύτερο παιχνίδι με τη Γκόμελ, ασχοληθήκαμε αποκλειστικά με τη Μακάμπι.

Τους έχουμε δει, τους έχουμε αναλύσει, τους έχουμε δουλέψει πολύ καλά στην προπόνηση, ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε να κάνουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρουμε και αύριο μέσα στο γήπεδο».

Για την εικόνα της Μακάμπι :

«Είναι μια ομάδα έμπειρη, που έχει αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές, ένα γήπεδο “καυτό” που έχει πάρα πολύ κόσμο, όμως από εκεί και πέρα εμείς έχουμε δει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου, έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά και πηγαίνουμε αύριο για να κερδίσουμε».

Για το τι σκορ θα ήθελε να πάρει ο Άρης και το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, ανέφερε:

«Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε το βήμα πρόκρισης νωρίτερα από το πρώτο παιχνίδι. Γι’ αυτό παίζει ο Άρης. Μόνο για τη νίκη.

Η ομάδα είναι πολύ καλά. Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε και με τα νέα πρόσωπα και οι παίκτες να αφομοιώσουν ακόμη καλύτερα το σύστημα και την τακτική που ζητάει ο προπονητής. Κάθε μέρα είναι και καλύτερα».

Για τη Νις:

«Είναι πολύ καλή ομάδα. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι από τα κορυφαία, όμως το μυαλό μας και ο στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι στον αυριανό αγώνα. Για να φτάσουμε να μιλάμε για τη Νις θα πρέπει να ξεπεράσουμε πρώτα το εμπόδιο της Μακάμπι».

Για το αν ο Χερμάν Μπούργος έχει καταλήξει στην εντεκάδα του αγώνα : «Ναι έχει καταλήξει»

Για το γεγονός ότι ο Βλάνταν Ίβιτς γνωρίζει καλά τον Άρη σχολίασε:

«Σίγουρα έχει άτομα στη Θεσσαλονίκη που του έχουν μεταφέρει πράγματα για την ομάδα μας, όμως αυτό δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει ιδιαίτερα».

Καρυπίδης σε παίκτες Άρη: «Δώστε τα όλα να πάρουμε την πρόκριση»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και έδωσε το παρών στην προπόνηση της ομάδας εκεί όπου είχε συνομιλία με τον Χερμάν Μπούργος και τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Μαζί με την αποστολή στο Ισραήλ.
Σε ρυθμούς Μακάμπι κινείται όλος ο οργανισμός του Άρη με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, αφού για αύριο το πρωί (08:30) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση με πτήση τσάρτερ για το Τελ Αβίβ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε το παρών στην προπόνηση εκεί όπου συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές προσπαθώντας να τους εμψυχώσει ενόψει του πρώτου αγώνα. «Δώστε τα όλα, μπορούμε να επιστρέψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε όλοι σε εσάς…», ήταν το περίγραμμα των όσων είπε. Ακολούθως είχε συνομιλία και με τον Χερμάν Μπούργος και το τιμ του, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε με προορισμό τα γραφεία της ΠΑΕ.

Να σημειωθεί πως ο Θόδωρος Καρυπίδης θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή αύριο το πρωί για το Ισραήλ.

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Αρης Live Streaming: Η προετομασία των «κίτρινων»

Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν μια τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ενόψει του αγώνα με τη Μακάμπι, κι αύριο η αποστολή θα πετάξει για Τελ Αβίβ.
Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις ενεργοποίησης και στατικές φάσεις), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον πρώτο αγώνα με την Maccabi Tel Aviv στο «Bloomfield Stadium» (04/08, 20:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα πετάξει αύριο (3/08) το πρωί για το Τελ Αβίβ.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας, German Burgos και ενός ποδοσφαιριστή θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη, στις 18:30, ενώ η προπόνηση που θα ακολουθήσει στο «Bloomfield Stadium» θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα είναι ανοικτή στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News