Μα πως είναι δυνατόν να τον συγκρίνουν με τον Διαμαντίδη; (vid)

Σπανούλης... Φορτούνης! (vid)

Βγείτε, που λέτε, ο μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς και αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο ατζέντης του Σπανούλη ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θα συνεχίσει να είναι σημαντικός είτε για τους Πειραιώτες, είτε για κάποια άλλη ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν σε μία από τις κορυφαίες πεντάδες για όγδοη φορά, ουδείς έχει πετύχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι σίγουρα σημαντικός είτε για τον Ολυμπιακό, είτε για κάποια άλλη ομάδα».

Δεν θα μπω στη διαδικασία να σχολιάσω την παραπάνω δήλωση. Ο λόγος είναι προφανής, τα social media έχουν πάρει φωτιά.

Απλώς, θυμήθηκα μία ανάλογη στιγμή με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Καλοκαίρι 2014, το συμβόλαιο του 3D είχε τελειώσει, αλλά εκείνος στα αποδυτήρια, στα πανηγύρια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωνε: «Φυσικά… Εδώ και του χρόνου. Που να πάω; Εδώ είναι η οικογένειά μου».

Και για ακόμη μία φορά αναρωτιέμαι. Είναι δυνατόν; Πως τολμούν να τους συγκρίνουν;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News