Λύμουρα: «Μας υποτίμησε ο Ολυμπιακός - Θέλω ρεπό, γιατί δεν αντέχω άλλο!» (vid)

Λύμουρα: «Μας υποτίμησε ο Ολυμπιακός - Θέλω ρεπό, γιατί δεν αντέχω άλλο!» (vid)

Η Λολίτα Λύμουρα έδωσε το σύνθημα για το 3ο ματς των τελικών που θα δώσει προβάδισμα… τίτλου είτε στον Παναθηναϊκό, είτε στον Ολυμπιακό, ενώ… ικέτεψε την Ελένη Καπογιάννη για ρεπό!

«Μας υποτιμήσανε πιστεύω. Εμείς δείξαμε μαχητική ψυχή. Και οι δώδεκα που παίζουμε, αξίζουν να φοράνε αυτή τη φανέλα. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας. Όταν κερδίζουμε, κερδίζουμε όλες. Δίνω τα εύσημα στην Ελένη Καπογιάννη.




Η φυγή της Κάιζερ μας συσπείρωσε σαν ομάδα. Είχαμε απογοητευτεί με τους εαυτούς μας από την εικόνα στο Κύπελλο. Πεισμώσαμε και παίξαμε η μια για την άλλη και δείξαμε τι είναι Παναθηναϊκός.»

«Την υπέρβαση την κάναμε, φτάσαμε στο 2-2. Χαμηλά το κεφάλι. Πρέπει να προσαρμοστούμε όπως αρμόζει. Ελπίζω να μας δώσει ένα ρεπό η Ελένη Καπογιάννη, γιατί δεν αντέχω άλλο.»

Δείτε τον αγώνα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News