Λύμουρα: «Είπαμε πως θα το πάρουμε - Ήρθε η σειρά μας!»

Λύμουρα: «Είπαμε πως θα το πάρουμε - Ήρθε η σειρά μας!»

Το ένιωθε πως ο Παναθηναϊκός θα στεφθεί πρωταθλητής στο μπάσκετ γυναικών η Λολίτα Λύμουρα σε δηλώσεις της στην εκπομπή Pick N Roll.

Αναλυτικά:

«Ήμουνα σίγουρη ότι θα το βάλω το τρίποντο παρότι είχα χάσει κάποια πριν από αυτό» είπε η Λύμουρα στην εκπομπή «Pick n’Roll» για να προσθέσει: «Αυτό που ζήσαμε μετά το ματς ήταν απίστευτο. Μας σταματάγαν παντού για να πανηγυρίσουμε για το Πρωτάθλημα. Εγώ προτιμώ να δίνω ασίστ και όπως λέει και ο Παναγιώτης Γιαννάκης αυτό κάνει χαρούμενους δυο παίκτες».

Στη συνέχεια η Λολίτα Λύμουρα ανέφερε: «Όταν αγωνίστηκα στον Παναθηναϊκό πριν πέντε χρόνια τότε αγόραζε ο Ολυμπιακός το Ελληνικό. Όλα είναι διαφορετικά πλέον. Όταν ξεκίνησαν οι τελικοί με τον Ολυμπιακό οι έμπειρες παίκτριες ήμασταν τόσο σίγουρες και λέμε πάμε να το πάρουμε είναι η σειρά μας. Με τις παίκτριες του Ολυμπιακού η κόντρα είναι στο παρκέ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News