Λύγισε ο Ντρέιμοντ Γκριν για τον Άντριαν Πέιν: «Θα το κάνω, όταν νιώσω έτοιμος...» (vid)

Λύγισε ο Ντρέιμοντ Γκριν για τον Άντριαν Πέιν: «Θα το κάνω, όταν νιώσω έτοιμος...» (vid)

Σπουδαία κίνηση από τον Ντρέιμοντ Γκριν. Ο φόργουορντ των Γουόριορς ήταν συντετριμμένος, παρά τη νίκη επί των Γκρίζλις, και αιτία ήταν η δολοφονία του Έντριαν Πέιν.

Ο άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού υπήρξε φίλος του και συμπαίκτης του στο κολέγιο του Michigan. Για το λόγο αυτό αποφάσισε να κάνει δωρεά 100.000 δολαρίων εξ ονόματος του εκλιπόντος σε ένα ίδρυμα.




«Δεν θέλω να κλαίω μπροστά σε κόσμο. Εγώ και η σύζυγός μου θα κάνουμε δωρεά 100.000 σε ένα ίδρυμα στο όνομά του. Καλώ όλους όσους προέρχονται από το Michigan να κάνουμε κάτι για να τιμήσουμε τη μνήμη του, είτε να δώσουμε το όνομά του σε κάτι στις εγκαταστάσεις του κολεγίου, είτε να καθιερώσουμε κάποια υποτροφία, οτιδήποτε…», τόνισε ο φόργουορντ των Γουόριορς.




Παράλληλα προανήγγειλε πως θα αφιερώσει το επόμενο podcast του στη μνήμη του Πέιν. «Θα μιλήσω για εκείνον και το παιχνίδι του, αλλά θα το κάνω όταν θα νιώσω έτοιμος. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω για το παιχνίδι σήμερα»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News