«Λύγισε» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Η κούπα θα έρθει στο σπίτι!» (vids)

«Λύγισε» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Η κούπα θα έρθει στο σπίτι!» (vids)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε στο Συμβούλιο του Νησιού την μπλε και την κόκκινη ομάδα αλλά και τους τέσσερις υποψήφιους – τον Κώστα Παπαδόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Σπύρο Μαρτίκα και την Καρολίνα Καλύβα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τέθηκε υποψήφια, καθώς σχεδόν όλη η ομάδα των Διάσημων την ψήφισαν για αποχώρηση στο Survivor All Star.




Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε προς έκπληξη όλων πως η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία και αποχωρεί από το Survivor All Star.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αγκάλιασε τους συμπαίκτες της, οι οποίοι είχαν μείνει άφωνοι και στη συνέχεια έτρεξε στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου. Με δάκρυα στα μάτια του ψιθύρισε κάτι λίγο πριν φύγει οριστικά από το παιχνίδι.




«Πάω στην οικογένειά μου και στα γατιά μου! Δεν το ένιωθα σήμερα ότι θα φύγω, ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Βρίσκομαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στους φίλους μου, στην οικογένεια μου. Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Ήταν νωρίς αλλά δεν πειράζει, προχωράμε. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς.

Απολαύστε το παιχνίδι. Ζήστε το. Για μένα ο Κωνσταντίνος θα ήθελα να είναι ο νικητής και θα φέρει άλλη μία κούπα στο σπίτι» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Δεν έχω λόγια, δεν το περίμενα. Έπεσα από τα σύννεφα» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την αποχώρηση της Ευρυδίκης.




ethnos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News