ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Ludogorets - Olympiacos

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

 

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Βουλγαρία για να διεκδικήσει την πρόκριση στα play off του Champions League. Για να συμβεί αυτό καλείται να κερδίσει την Λουντογκόρετς έπειτα από το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς παρουσίασε αμυντικές αδυναμίες, με την τριάδα στα στόπερ να μην αποδίδει τα αναμενόμενα. Μάλιστα, όταν διαφοροποιήθηκε ο σχηματισμός στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε περισσότερες φάσεις και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Αγκιμπού Καμαρά στο 87ο λεπτό.

Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με τον επαναληπτικό, ωστόσο δεν αναμένεται να προβεί σε ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα. Ένα νέο πρόσωπο υπάρχει στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» και αυτό είναι ο Ονιεκούρου. Ο Νιγηριανός εξτρέμ προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες και ο Μαρτίνς τον υπολογίζει, παρότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Η Λουντογκόρετς δεν είχε υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο για το εγχώριο πρωτάθλημα, παίρνοντας ανάσες ενόψει της ευρωπαϊκής συνέχειας. Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας παραμένει αήττητο στην εκκίνηση της νέας αγωνιστικές περιόδου σε όλες τις διοργανώσεις, αριθμώντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

Να σημειωθεί ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε ενδεχόμενο ισοπαλίας με οποιοδήποτε σκορ, το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού Ρέιντζερς-Μάλμε (2-1 οι Σουηδοί στο α’ ματς).προκριματικα Τσαμπιονς Λιγκ Live Streaming

Λουντογκόρετς – Ολυμπιακός ζωντανά

Οι δύο ομάδες δεν έχουν κοντραριστεί σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο παρελθόν. Ωστόσο, είχαν δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας το 2017, με το σκορ να είναι στο 1-1 και τότε. Το γκολ των ερυθρόλευκων σημείωσε ο Κώστας Φορτούνης! Οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν θετική παράδοση κόντρα σε συλλόγους από την Βουλγαρία. Για την ακρίβεια σε 12 συγκρούσεις μετρούν 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες! Παναθηναικος μεταγραφες

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Τα προκριματικά των ελληνικών ομάδων παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News