Λουτσέσκου σε παίκτες ενόψει ΠΑΟ: «Να σκοτώνουμε τα παιχνίδια, όταν πρέπει!»

Λουτσέσκου σε ρουμανικά ΜΜΕ: «Χάσαμε έναν τελικό από πέναλτι - εφεύρεση!»

Μήνυμα ενόψει Παναθηναϊκού έστειλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Για άλλη μια φορά πρέπει να σας πω ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε και να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε υπό έναν όρο: να είμαστε συγκεντρωμένοι και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Να μην χαλαρώνουμε και να μην βάζουμε τον εαυτό μας πάνω από την ομαδική λειτουργία. Είμαστε μια ομάδα με πολλούς νέους και η προσήλωση στο πλάνο είναι απαραίτητη.

Υπάρχουν περίοδοι που κάποιος δεν παίζει πολύ, ή δεν παίζει καθόλου, αλλά ακόμη και τότε είναι απαραίτητος στο γκρουπ, να πιέζει στις προπονήσεις, να ανεβάζει το επίπεδο της ομαδικής δουλειάς, να είναι έτοιμος να παίξει.

Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και δημιουργούμε πολλές φάσεις. Είναι προφανές ότι είμαστε σε μια περίοδο που δεν σκοράρουμε εύκολα και αυτό το αντιλαμβάνεστε όλοι. Θα αλλάξει αυτό, όταν σκοράρουμε λίγο περισσότερο, όταν δουλέψουμε λίγο καλύτερα, όταν φύγει από πάνω μας το άγχος του σκοραρίσματος. Μέχρι τότε πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Είναι αδιανόητο με το σκορ υπέρ μας, να κάνουμε απερίσκεπτες ενέργειες στο τέλος ενός ματς. Να μάθουμε να «σκοτώνουμε» τα παιχνίδια όταν πρέπει.

Θέλω μετά το τέλος του παιχνιδιού να βγαίνετε από το γήπεδο σίγουροι πως δώσατε ό,τι είχατε. Το αποτέλεσμα εξαρτάται και από άλλους παράγοντες.

Ζούμε σε μια ιδιαίτερη περιοχή με πολύ συναίσθημα και πολύς κόσμος ζει από τα αποτελέσματα της δουλειάς μας. Αυτούς εκπροσωπούμε και πρέπει να το κάνουμε με τη μέγιστη υπευθυνότητα σε κάθε παιχνίδι. Έτσι θα γίνουμε νικητές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News