Λουτσέσκου: «Ομάδα με ένταση και τρεξίματα ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Ομάδα με ένταση και τρεξίματα ο Παναθηναϊκός»

Ο 52χρονος τεχνικός τοποθετήθηκε για την ιδιαιτερότητα των ντέρμπι, τη διαχείριση μπαίνοντας σε ένα μήνα που επιστρέφουν κι οι εκτός συνόρων αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ ρωτήθηκε και για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τις απαιτήσεις που έχουν τα ντέρμπι: «Για εμάς κάθε ματς είναι ντέρμπι, έχει αποδειχθεί ότι έτσι όπως αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια αυτό τον χαρακτήρα αποκτούν. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, κοιτάμε όμως το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε όλη τη σεζόν, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δίνουμε τον χαρακτήρα του ντέρμπι σε κάθε παιχνίδι για να μπορέσουμε να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει.

Παίζοντας τόσα πολλά παιχνίδια μας δίνει την δυνατότητα να μπορούμε να διαχειριστούμε τα συνεχόμενα παιχνίδια, το ένα κομμάτι είναι αυτό αλλά στον αντίποδα θα πρέπει να υπολογίζουμε το επόμενο παιχνίδι με τους παίκτες που έχουν τα περισσότερα αποθέματα ενέργειας. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ ποδοσφαιριστών και ο καθένας να ξέρει που βρίσκεται μέσα σε αυτό και να ξέρει πώς να συμπεριφέρεται για το καλό της ομάδας».

Για το αν είναι ικανοποιημένος για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Δεν θέλω καθόλου να σχολιάσω ακόμη και αν είναι στο πρόσφατο παρελθόν, βρισκόμαστε εδώ έχει διαμορφωθεί μετά από μια δύσκολη περίοδο μεταγραφών ένα γκρουπ που υπολογίζουμε είναι αυτό που μας έχει φέρει σε μια καλή περίοδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, σε ένα στάδιο στο οποίο φτιάχνουμε ένα γκρουπ που θα παλέψει για σημαντικούς στόχους».

Για τους παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Μόνο ο Λέο Ζαμπά δεν θα είναι στην διάθεσή μας».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει με πολύ ένταση και καλά τρεξίματα, αρέσκεται να πιέζει αρκετά ψηλά τον αντίπαλο, παρόλα αυτά είναι και μια ομάδα που έχει κάποιες ιδέες στο να ξεκινήσει το παιχνίδι της. Έχουμε κληθεί να αντιμετωπίσουμε και μεγαλύτερες δυσκολίες ή διαφορετικούς αντιπάλους και έχουμε ανταπεξέλθει πολύ καλά, αυτό θα πρέπει να κάνουμε και αύριο αν θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και όπως αρμόζει σε αυτό το παιχνίδι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News