Λουντ: «Θα είναι η δικιά μου χρονιά»

Ο Φινλανδός άσος που αποτέλεσε την αποκάλυψη της φετινής προετοιμασίας του «τριφυλλιού», πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη σουηδική ομάδα και βοήθησε τα μέγιστα στο να καταφέρει η ομάδα να πάρει την νίκη αλλά και την πρόκριση για τα play off του Europa League.

Ο Ρόμπιν Λουντ στάθηκε στην μέτρια απόδοση των «πρασίνων» στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε το γρήγορο γκολ στο δεύτερο.

[ads2]

Ακόμα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δική του παρουσία αλλά και στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Πώς είδες το παιχνίδι και ποιο ήταν το στοιχείο που σας έδωσε την πρόκριση;

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, νομίζω ότι δεν παίξαμε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο είχαμε μία πολύ σωστή προσέγγιση του αγώνα, καταφέραμε να σκοράρουμε το πρώτο γκολ που μας βοήθησε να διώξουμε το άγχος και μετά πετύχαμε και το δεύτερο και ξέραμε ότι περάσαμε.

Σας επηρέασε ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΪΚ Στοκχόλμης;

Το παιχνίδι της ΑΪΚ σήμερα μας δυσκόλεψε περισσότερο από όσο στην Αθήνα, γιατί εδώ στην έδρα τους ήξεραν πως να διαχειριστούν και τον πλαστικό χλοοτάπητα, ενώ στο πρώτο ματς απλά έπαιξαν αμυντικά. Μας επηρέασε το παιχνίδι τους, αλλά όχι πάρα πολύ.

Πιστεύεις ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο ο πλαστικός χλοοτάπητας;

Είναι σίγουρα περίεργο το να παίζεις σε συνθετικό χλοοτάπητα. Για μένα δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί το έχω συνηθίσει. Έχω παίξει πολλές φορές σε αντίστοιχο αγωνιστικό χώρο στην Φινλανδία αλλά αν δεν τον ξέρεις είναι δύσκολο να προσαρμοστείς με τον τρόπο που κυλάει η μπάλα. Νομίζω πως στο πρώτο μέρος προσπαθήσαμε απλά να προσαρμοστούμε σε αυτό τον παράγοντα.

Πώς αισθάνεσαι μετά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησες;

Νιώθω πραγματικά καλά για την εμφάνισή μου, όμως το σημαντικό είναι που η ομάδα είχε μια συνολικά καλή παρουσία και καταφέραμε να προκριθούμε.

Νιώθεις ότι φέτος θα είναι η χρονιά σου;

Αισθάνομαι πραγματικά καλύτερα φέτος. Προπονούμαι όλο και καλύτερα και νομίζω πως φέτος η χρονιά θα κυλίσει πολύ καλύτερα από την περσινή.

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News