Λούντ «Το Κύπελλο είναι ένας βασικός στόχος»

Λούντ

Ο Ρόμπιν Λούντ με δηλώσεις του στην NOVA μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα και τους στόχους της ομάδας για την φετινή χρονιά.

[ads2]

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φινλανδός μέσος του «τριφυλλιού»

«Νομίζω ότι ήταν από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια που έχω αγωνιστεί. Σίγουρα όλοι ένιωσαν πολλά διαφορετικά συναισθήματα στην διάρκεια του αγώνα. Βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0, γυρίσαμε το ματς σε 4-2, εν συνεχεία ήρθε το πέναλτι και η μείωση του σκορ και στο τέλος υπερασπιστήκαμε το υπέρ μας σκορ».

Θεωρείς ότι ήταν κάτι που είπε ο προπονητής σας και άλλαξε την εικόνα της ομάδας;

«Σίγουρα θα είπε. Δεν ξέρω ακριβώς τι γιατί εγώ ήμουν στο γήπεδο και έκανα το ζέσταμα. Σίγουρα δεν θα ήταν χαρούμενος για την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας για το δεύτερο μέρος».

Ήταν σαν ένα σοκ για εσάς να βλέπετε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να φεύγει από το γήπεδο;

«Ναι βέβαια. Σίγουρα δεν ήταν χαρούμενοι και έφυγαν πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους. Κάποιοι έμειναν και μπορούν να πουν ότι ήταν εκεί και είδαν την ανατροπή».

Η διαφορά από την κορυφή είναι στους επτά βαθμούς θεωρείς ότι το Κύπελλο είναι πιο ρεαλιστικός στόχος;

«Ναι είμαστε συγκεντρωμένοι και στα δυο. Το Κύπελλο είναι ένας βασικός στόχος και μπορούμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση να κερδίσουμε έναν τίτλο. Βέβαια σίγουρα δεν έχουμε παρατήσει τη μάχη για το πρωτάθλημα και θα μαχόμαστε μέχρι το τέλος».

Αν θέλετε να κάνετε και τα δυο πρέπει να κερδίσετε πρώτα την ΑΕΛ στη Λάρισα, τι περιμένετε απ’ αυτό το ματς;

«Πρέπει να πάμε εκεί να παλέψουμε, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Τα αποτελέσματα έχουν βελτιωθεί με το νέο προπονητή, τι έχει αλλάξει;

«Με το νέο προπονητή έχουμε διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Έχουμε συγκεντρωθεί σε έναν σχηματισμό και βελτιωνόμαστε. Πρέπει να δουλέψουμε αρκετά πάνω σε αυτό όμως και στο γήπεδο και στις προπονήσεις ώστε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News