Λουκέτο στη Θύρα 13

Λουκέτο στη Θύρα 13

Πιθανό είναι πλέον το σενάριο να αποφασιστεί το κλείσιμο της Θύρας 13 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”, τουλάχιστον έως το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να κλείσουν οι θύρες 13 και 14 της Λεωφόρου.

[ads2]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις, τόσο για το ύψος του προστίμου που θα επιβληθεί από την πλευρά της Πολιτείας στους “πράσινους”, όσο και για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής με τους οργανωμένους οπαδούς του “τριφυλλιού”.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού εξετάζει το ενδεχόμενο να κλείσει το πέταλο των θυρών 13 και 14 του “Απόστολος Νικολαΐδης”. Από την πλευρά της, η διοίκηση του Παναθηναϊκού φέρεται να γνωρίζει τις συγκεκριμένες προθέσεις του Υφυπουργού και είναι διατεθειμένη να αντιδράσει, έτσι ώστε να μην οδηγηθεί σε μια τέτοια απόφαση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News